Curs Desert Restaurant
Academia Flavian Dobre in colaborare cu Top Hospitality si ANBCT -Bucuresti, Muntenia
Data: 21-22 Noiembrie
Denumirea cursului: Deserturi Restaurant
Durata: 2 zile - în intervalul orar 10-17
TEMATICA CURSULUI:
-
Prăjituri pe bază de creme, piureuri de fructe, mousse-uri ,filling-uri
-
Chocolat tubs + plaiting
-
Green apple + plating
-
Caramel pear + plating
-
Prague sphere + plating (locul 3european)
-
Stone cake + plating
-
Fusion ball + plating
-
Chicolat monoportion + plating
CU CE VEI PLECA DE LA CURS:
-
Cursul vă va ajuta să echilibraţi gusturi și să daţi o notă artistică deserturilor
-
Sa creati farfurii perfecte pentru locatiile dumneavoastra
-
Realizarea corecta a unui plating in functie de produs
-
Tehnici de lucru
-
Flux tehnologic desert restaurant
-
Retete destinate pentru deserturi de restaurant
LOCATIA DESFASURARII CURSULUI:
-
21-22 Noiembrie
-
Academia Flavian Dobre
-
Adresa: Sos. Banatului , Nr 14 , Chitila, in incinta complexului Tiriac Rezidenz
PREȚ : 1000 lei
Include
-
Toate materialele, materiile prime de cea mai bună calitate, ustensilele și echipamentele necesare desfășurării cursului.
-
cafea, apă, răcoritoare, masa de prânz/2 zile
PROFESOR:::
Master Pastry Chef FLAVIAN DOBRE
Vice-campion mondial
3rd European
DESCRIERE CURS:
Cursul se va desfășura de-a lungul a 2 zile și va cuprinde atât partea teoretică cât si partea practică. Prima zi va fi împărţită între teorie și practică, urmând ca de-a doua zi să se continue punerea în aplicare a teoriei din ziua precedentă. Structura cursului se va încheia cu o scurtă recapitulare constând într-un test.
CUM MĂ INSCRIU?
Avem doar 12 locuri disponibile, iar rezervarea locului se face prin achitarea avansului de 50% din valoarea cursului.
PERSOANĂ DE CONTACT
GEORGIANA – 0755.074.807