top of page
45347995_2140548219359738_82154404591330
45365606_2140548222693071_36797504682144
7f8a98e4f5857b540b0dec14f49a40ab.png
7f8a98e4f5857b540b0dec14f49a40ab2.png
45411313_2140548649359695_23582690851306
45327697_2140548429359717_90936226639805
45263875_2140548362693057_11384881338646

Curs Desert Restaurant

Academia Flavian Dobre in colaborare cu Top Hospitality si ANBCT -Bucuresti, Muntenia

 

Data: 21-22 Noiembrie

Denumirea cursului:  Deserturi Restaurant

Durata: 2 zile - în intervalul orar 10-17

TEMATICA CURSULUI:

 

  • Prăjituri pe bază de creme, piureuri de fructe, mousse-uri ,filling-uri

  • Chocolat tubs + plaiting 

  • Green apple + plating

  • Caramel pear + plating

  • Prague sphere + plating (locul 3european)

  • Stone cake + plating 

  • Fusion ball + plating

  • Chicolat monoportion + plating

CU CE VEI PLECA DE LA CURS:

  • Cursul vă va ajuta să echilibraţi gusturi și să daţi o notă artistică deserturilor

  • Sa creati farfurii perfecte pentru locatiile dumneavoastra

  • Realizarea corecta a unui plating in functie de produs 

  • Tehnici de lucru 

  • Flux tehnologic desert restaurant

  • Retete destinate pentru deserturi de restaurant

LOCATIA DESFASURARII CURSULUI:

  • 21-22 Noiembrie

  • Academia Flavian Dobre

  • Adresa: Sos. Banatului , Nr 14 , Chitila, in incinta complexului Tiriac Rezidenz

PREȚ : 1000 lei 

Include

  • Toate materialele, materiile prime de cea mai bună calitate, ustensilele și echipamentele necesare desfășurării cursului.

  • cafea, apă, răcoritoare, masa de prânz/2 zile

PROFESOR:::


Master Pastry Chef FLAVIAN DOBRE
Vice-campion mondial
3rd European

DESCRIERE CURS:


Cursul se va desfășura de-a lungul a 2 zile și va cuprinde atât partea teoretică cât si partea practică. Prima zi va fi împărţită între teorie și practică, urmând ca de-a doua zi să se continue punerea în aplicare a teoriei din ziua precedentă. Structura cursului se va încheia cu o scurtă recapitulare constând într-un test.

CUM MĂ INSCRIU?


Avem doar 12 locuri disponibile, iar rezervarea locului se face prin achitarea avansului de 50% din valoarea cursului.

PERSOANĂ DE CONTACT


GEORGIANA – 0755.074.807

INREGISTRARE

Multumim! Cererea a fost trimisa

Un eveniment

45323548_2140549402692953_33672391730596

Recomandat de

Promovat de

ANBCT LOGO.png
logo TOPHOSPITALITY 2014.png
bottom of page