top of page
HORECA IMOBILIARE

Imobiliare HoReCa: Inchirieri, vanzari cumparari. Servicii exlusive de intermedieri imobiliare specializate in domeniul ospitalitatii, coordonate de specialisti dedicati acestui domeniu. Powered by Top Hospitality.

Pentru mai multe informatii referitoare la ofertele noastre, va rugam sa ne contactati la:

Fitto Cafe - Piata Victoriei

Fitto Cafe - Piata Victoriei

Se vinde Fitto Cafe ( Bistro - Cafe ) localizat in Piata Victoriei - America House

The Caterer

The Caterer

Se vinde firma de catering, la cheie. Spatii de birouri, zona de productie si de stocare, logsitica. Web: www.thecaterer.ro The Caterer este una dintre putinele companii din Romania care detine un certificat HACCP pentru certificarea sigurantei alimentelor. HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) este o abordare sistematica, recunoscuta la nivel international, ce dovedeste ca riscurile legate de siguranta produselor alimentare sunt identificate, evaluate si tinute sub control.

Lounge Bar "Mi Piace"

Lounge Bar "Mi Piace"

Mi Piace - Langa Gradina Botanica ( Cotroceni ) Proprietate reprezentata exclusiv de Top Hospitality Network Romania Web: http://mipiace.ro/ Se ofera, la cheie, un lounge bar complet utilat si aflat in functiune cu clientela formata. Localul detine un salon de 35 de locuri si o terasa,cu 32 de locuri.

Muse Bistro ( Vandut! )

Muse Bistro ( Vandut! )

MUSE Bistro - Zona Piata Victoriei ( Guvern ) Proprietate reprezentata exclusiv de Top Hospitality Network Romania Web: www.musebistro.ro Se ofera, la cheie, un bistro complet utilat si aflat in functiune cu clientela formata. Localul detine doua saloane de 20 ( The Cyan Room ) si 24 locuri ( The Smokers' LOUNGE ) si doua terase, una mica in fata cu 10 locuri si una in spate cu 24 de locuri.

Inchiriem spatiu pentru restaurant

Inchiriem spatiu pentru restaurant

Cautam pentru un client: spatiu de inchiriat ( sau preluare business ) in cladire de birouri, zona ultra-centrala, 200 - 250 mp, pretabil pentru un restaurant. Este necesar ca spatiul sa fie deschis.

Se vinde restaurant in centrul vechi

Se vinde restaurant in centrul vechi

Se vinde afacere la cheie in centrul vechi, in cladire noua ( 2014 ). Restaurantul are deschidere pe doua strazi, cu spatiu pentru terase pe ambele deschideri. 343 metri patrati disponibili ( 293 la parter plus 50 la subsol/depozit). Spatiul este inchiriat pe 10 ani din care mai sunt disponibili 9.

Se cauta spatiu pretabil brutarie

Se cauta spatiu pretabil brutarie

Un client HoReCa Imob cauta un spatiu central pretabil pentru un punct de desfacere. Bugetul maxim este de 1000 de euro lunar. Spatiul trebuie sa fie intr-o zona cu trafic mare pietonal.

contact

Succes! Mesajul tau a fost livrat!

bottom of page