top of page
CONFERINTA 2024 GASTRONEXT.jpg

CELLI Romania - imbuteliere directa in locatie a apei filtrate, gata racita, plata si carbogazoasa

Tophospitality.ro

Industria ospitalitatii se bazeaza pe multe aspecte care trebuie luate in considerare pentru a oferi o experienta de calitate clientilor. Printre acestea se numara facilitatile si serviciile oferite in hoteluri si salile de evenimente. In acest context, un factor important este asigurarea unei surse de apa de calitate pentru consumul clientilor, dar si pentru alte activitati desfasurate in aceste locatii.



Pentru a satisface aceasta necesitate, CELLI Romania ofera solutii de inalta calitate pentru sursele de apa din hoteluri si salile de evenimente. Acestea au in vedere trei aspecte cheie: reducerea costurilor, sustenabilitatea si brandingul.


In ceea ce priveste reducerea costurilor, sistemele CELLI reduc substantial cheltuielile aferente achizitionarii apei carbogazoase imbuteliate in ambalaje de unica folosinta, prin imbutelierea directa in locatie a apei filtrate, gata racita, plata si carbogazoasa. Astfel, se elimina costurile cu achizitia, depozitarea si refrigerarea apei imbuteliate, precum si pierderile de stocuri. Sistemul de refrigerare de inalta performanta, cu banc de gheata, asigura o furnizare constanta a apei filtrate, plata si carbogazoasa, la temperaturi optime de servire.


Pe langa avantajele economice, utilizarea sistemelor CELLI este si o optiune sustenabila. Eliminarea ambalajelor de unica folosinta reduce considerabil amprenta de carbon si consumul de energie electrica aferent zonelor de refrigerare. In plus, prin utilizarea sticlelor reutilizabile din sticla personalizate, se consolideaza identitatea vizuala a brandului, iar clientii pot fi fidelizati prin utilizarea unor obiecte durabile, dar si estetice.



În contextul preocupărilor tot mai mari pentru protecția mediului și reducerea poluării, industria ospitalității din întreaga lume se îndreaptă tot mai mult către oferirea de servicii sustenabile oaspeților. Astfel, hotelurile și sălile de evenimente devin tot mai responsabile din punct de vedere ecologic, punând accent pe utilizarea de materiale reciclabile și reducerea deșeurilor. De asemenea, tendințele actuale încurajează și utilizarea de surse de energie regenerabile, cum ar fi panourile solare sau sistemele de iluminat eficiente din punct de vedere energetic. În acest sens, implementarea soluțiilor CELLI poate fi văzută ca o încurajare a tendințelor actuale în industria ospitalității, oferind o alternativă sustenabilă și eficientă pentru furnizarea de apă carbogazoasă și plată.



Astfel, CELLI Romania reprezinta o alegere inspirata pentru hotelurile si salile de evenimente care doresc sa ofere un serviciu de calitate, in concordanta cu principiile de sustenabilitate si responsabilitate sociala. Prin utilizarea sistemelor CELLI, se poate asigura o sursa constanta si de calitate a apei filtrate, plata si carbogazoasa, personalizata in functie de nevoile si cerintele clientilor, la un cost lunar fix.


Sistemele CELLI reduc substantial costurile de achizitionare ( cu 30% - 40%) a apei minerale imbuteliate in ambalaje de unica folosinta, fiind o sursa inepuizabila de apa filtrata, gata racita, plata si carbogazoasa. Deoarece apa se imbuteliaza direct in locatie, se ofera un control mai bun al stocurilor, eliminandu-se pierderile. Se elimina si problema refrigerarii, datorita sistemului de refrigerare de inalta performanta, cu banc de gheata, ce asigura furnizarea unui volum ridicat de apa filtrata, plata si carbogazoasa, la temperaturi optime de servire.

  • Reducerea costurilor - Posibilitatea imbutelierii unei cantitati nelimitate de apa plata si carbogazoasa gata racita la un cost lunar fix, eliminarea spatiului de depozitare aferent apei imbuteliate

  • Sustenabilitate - Eliminati PET-urile, ajutand la reducerea amprentei de carbon, cat si a consumului de electricitate aferent zonelor de refrigerare

  • Branding - Consolidati identitatea vizuala a brandului dumneavoastra prin gravare laser a sticlelor reutilizabile din sticla

Date de contact CELLI Romania

ioana.matei@meir.ro

0722542507

Comments


Top Hospitality Videos

Top Hospitality Videos

Top Hospitality Videos
Se caută videoclip...
Toate categoriile
Toate categoriile
Educatie
Entertainment
Music
NEWS
People & Blogs
Ramada by Wyndham Slatina Parc a ales sistemele de apa Celli.
00:00
Redă videoclipul

Ramada by Wyndham Slatina Parc a ales sistemele de apa Celli.

Top Hospitality
Curs VIDEO - Primul meu Food Truck
04:39:43
Redă videoclipul

Curs VIDEO - Primul meu Food Truck

Laurențiu Mâță
Chef Cezar Munteanu pregateste 2 retete de Halloween! Placinta de dovleac si Risotto cu dovleac 🎃
15:15
Redă videoclipul

Chef Cezar Munteanu pregateste 2 retete de Halloween! Placinta de dovleac si Risotto cu dovleac 🎃

TRU food
CELLI la Casa Boierului Din Deal
04:57
Redă videoclipul

CELLI la Casa Boierului Din Deal

Top Hospitality
LIFESTYLE - invitat Daniela Ruse | 10 Iunie 2021
21:47
Redă videoclipul

LIFESTYLE - invitat Daniela Ruse | 10 Iunie 2021

DOTTO TV
Premiat la Cupa Marea Neagră în Artă Culinară, Adrian Eduard Ionescu, la Actualitatea LIVE
00:00
Redă videoclipul

Premiat la Cupa Marea Neagră în Artă Culinară, Adrian Eduard Ionescu, la Actualitatea LIVE

Facebook page
Cupa Marea Neagra in Arta Culinara 2021
03:26
Redă videoclipul

Cupa Marea Neagra in Arta Culinara 2021

Antena 3
MAREA REDESCHIDERE HORECA LITORAL 2021
00:00
Redă videoclipul

MAREA REDESCHIDERE HORECA LITORAL 2021

RESTO
Top Culinary Trends 2016 - Interviuri
00:00
Redă videoclipul

Top Culinary Trends 2016 - Interviuri

Top Hospitality
Cum a fost la Street Food City, editia 2018
00:00
Redă videoclipul

Cum a fost la Street Food City, editia 2018

Top Hospitality
Cofetar în Romania, cu Flavian Dobre
00:00
Redă videoclipul

Cofetar în Romania, cu Flavian Dobre

pe-plus.ro
Despre sushi, cu chef Vova
00:00
Redă videoclipul

Despre sushi, cu chef Vova

pe-plus.ro
Interviu Chef John Menumorut - Owner Big John Food Truck & Lab
00:00
Redă videoclipul

Interviu Chef John Menumorut - Owner Big John Food Truck & Lab

pe-plus.ro
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Adrian Hadean la Taste Ambassadors  #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv  © -  Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionisti - Top Hospitality | Trends by HRB | T
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Adrian Hadean la Taste Ambassadors #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv © - Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionisti - Top Hospitality | Trends by HRB | T

Chefs Network - Romania
Interviu cu Catalin Jernoiu, chef executiv BistroMar
00:00
Redă videoclipul

Interviu cu Catalin Jernoiu, chef executiv BistroMar

pe-plus.ro
Motivele care stau in spatele succesului OSHO
00:00
Redă videoclipul

Motivele care stau in spatele succesului OSHO

pe-plus.ro
ICEP Hotel School – formare profesională în Ospitalitate
02:50
Redă videoclipul

ICEP Hotel School – formare profesională în Ospitalitate

pe-plus.ro
Cum se poate revitaliza breasla bucatarilor
00:00
Redă videoclipul

Cum se poate revitaliza breasla bucatarilor

pe-plus.ro
Demonstratia culinara - Chef Catalin Jernoiu la Taste Ambassadors
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara - Chef Catalin Jernoiu la Taste Ambassadors

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Giuseppe Ipsaro Pas...
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Giuseppe Ipsaro Pas...

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef John Menumorut  la Taste Ambassadors powered by Tabasco & www.parmafood.ro  #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv  © -  Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionis
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef John Menumorut la Taste Ambassadors powered by Tabasco & www.parmafood.ro #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv © - Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionis

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Ana Consulea  la Ta...
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Ana Consulea la Ta...

Chefs Network - Romania
Demonstratie culinara | sashimi by Chef Vova / Curnic Vladimir
Executive Chef la YOSHI Sushi & Teppanyaki Floreasca
Demonstratie culinara executata in cadrul evenimentului TASTE AMBASSADORS 2016
00:00
Redă videoclipul

Demonstratie culinara | sashimi by Chef Vova / Curnic Vladimir Executive Chef la YOSHI Sushi & Teppanyaki Floreasca Demonstratie culinara executata in cadrul evenimentului TASTE AMBASSADORS 2016

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Razvan Alexandru la...
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Razvan Alexandru la...

Chefs Network - Romania
Sous-Vide Workshop
00:00
Redă videoclipul

Sous-Vide Workshop

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara de exceptie facuta de catre Maestrul Ioan Florescu, Executive Chef Restaurant Belvedere, in cadrul evenimentului Taste Ambassadors 2016. Nu uitati ca intre 30-31 Mai 2017 Taste Ambassadors revine cu o noua editie. http://www.tas
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara de exceptie facuta de catre Maestrul Ioan Florescu, Executive Chef Restaurant Belvedere, in cadrul evenimentului Taste Ambassadors 2016. Nu uitati ca intre 30-31 Mai 2017 Taste Ambassadors revine cu o noua editie. http://www.tas

Chefs Network - Romania
Demonstratie culinara - Chef Joseph Hadad
Desert cu trabuc de foi.
TASTE AMBASSADORS 2016
00:00
Redă videoclipul

Demonstratie culinara - Chef Joseph Hadad Desert cu trabuc de foi. TASTE AMBASSADORS 2016

Chefs Network - Romania
Demonstratie culinara - Chef Nico Lontras
Taste Ambassadors 2016
00:00
Redă videoclipul

Demonstratie culinara - Chef Nico Lontras Taste Ambassadors 2016

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Mocan Emanuel la Ta...
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Mocan Emanuel la Ta...

Chefs Network - Romania