top of page
BANNER_EVENIMENTE_THP2.webp

Lanțul de restaurante Oro Toro by OSHO continuă să se extindă

Luna aceasta, lanțul de restaurante Oro Toro by OSHO deschide două noi locații în două centre comerciale din București - Mega Mall, la jumătatea lunii mai, și Băneasa Shopping City, la finalul lunii mai. Până la sfârșitul anului, Oro Toro by OSHO anunță extinderea și în alte zone ale Bucureștiului, dar și în afara acestuia, în marile orașe ale țării.

10730986_801720713245457_2613390922331142_n.jpg

Oro Toro by OSHO este prezent în toate zonele principale ale Bucureștiului, având trei locații deschise - în Centrul Vechi (restaurant și terasă), AFI Palace Cotroceni, Promenada Mall, și două în curs de inaugurare, în Mega Mall (Arena Naționala) și Băneasa Shopping Center.


“Având experiența, tradiția și aprecierea clienților câștigate cu OSHO, un brand deja devenit celebru, care a lansat în urmă cu patru ani un concept unic în București, și anume deschiderea primului restaurant cu măcelărie proprie, managementul OSHO a decis că savoarea cărnii de vită de calitate nu trebuie să fie un lux, ci un deliciu accesibil tuturor iubitorilor de steak-uri și burgeri, indiferent de venituri sau zonă”, se arată într-un comunicat.


Reputația câștigată de OSHO și Oro Toro by OSHO în rândul publicului nu este deloc întâmplătoare, susțin reprezentanții companiei. Ea se datorează calității superioare a cărnii de vită importată din țări precum SUA, Irlanda, Noua Zeelandă, Uruguay, Italia sau Franța, și, în special, tăieturilor realizate de cei trei măcelari ai restaurantului OSHO Primăverii, formați în Germania și Spania.

11062645_1017681378250322_4302190809474872653_n.jpg

Ca atare, toate preparatele pe bază de carne de vită din meniurile restaurantelor OSHO și Oro Toro by OSHO sunt realizate cu carne maturată, porționată și preparată exclusive in-house, în cadrul măcelariei proprii.


Oro Toro by OSHO oferă un meniu bogat, ce cuprinde: selecție de steak-uri (Delmonico Steak, Ribeye Steak, New York Steak, Porterhouse Steak), o mare varietate de burgeri, printre care și faimosul Black Angus Beef, dar și salate, sandwich-uri și alte preparate.


Komentar


Pentru parteneriate sau colaborari

Persoana de contact: Laurenţiu Mâță

Email: laurentiu.mata@tophospitality.ro

Cum transformi o cină într-o amintire?

Cum transformi o cină într-o amintire?

© 2010 - 2025 Top Hospitality
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page