top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Incepe preselectia Hell’s Kitchen Romania

Preselectiile pentru show-ul Hell’s Kitchen difuzat de Antena 1 vor avea loc pe 12 iulie, la Hotel Pullman din Bucuresti, incepand cu ora 10:00. Candidatii, bucatari profesionisti sau amatori, trebuie sa aduca cel mai bun preparat al lor, care sa-i defineasca si totodata care sa impresioneze juriul si sa le dovedeasca locul pe care acestia il merita in cadrul competitiei.

Inscrierile continua pe site-ul www.casting.a1.ro, insa se vor putea face si direct la preselectii. Cei alesi sa intre in aceasta competitie vor locui intr-o casa amenajata special pentru show, lipita de restaurantul in care vor trebui sa gateasca. Concurentii vor fi impartiti in echipe si vor fi supusi in fiecare editie unor probe eliminatorii.

hells.png

Primul sezon al Hell’s Kitchen Romania care va fi difuzat de Antena 1 din aceasta toamna este jurizat de chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu. Creatorul formatului Hell’s Kitchen este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuti si mai de succes chefi din intreaga lume si un star international de televiziune.


sursa: foodandbar.ro