top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

American Hotel Academy angajaza Lector de Alimentatie Publica

Prima scoala internationala de management hotelier din Romania, American Hotel Academy selectioneaza in vederea angajarii, Lector de Alimentatie Publica.

 Lector de Alimentatie Publica

Denumire job Lector alimentatie publica (F&B). Candidatul ideal - studii superioare/medii - experienta de lucru cu elevi/studenti - cunostinte privind metodologia aplicata in ceea ce priveste practica in domeniul turism-servicii si alimentatie publica - experienta in activitati didactice in specialitate minim 1an ( constituie un avantaj) - cunoasterea limbii engleze la nivel avansat - capacitatea foarte buna de comunicare si relationare.

Descrierea postului - organizarea si implementarea stagiilor de practica cu profil F & B pentru elevii din liceele de profil in judetul Brasov. - alcatuirea, structurarea si redactarea materialelor suport pentru pregatirea practica a liceenilor din clasele a X si a XI din institutiile de invatamant cu profil economic. - sprijinirea echipei de implementare a proiectului.

Responsabilitati - adaptarea materialelor de practica in functie de indicatiile cadrului didactic insotitor si de nivelul de pregatire al elevilor. - evaluarea competentelor dobandite si rezultatele elevilor - sprijina derularea competitiilor specifice stagiilor de practica - organizeaza si gestioneaza vizitele de studiu, schimburile de experienta, info-tripurile si workshopurile.

Data limita de trimitere a cv-urilor este 10.08.2014, pe adresa: krisztina.pinter@americanhotelacademy.ro

Despre Academie

American Hotel Academy, in parteneriat academic cu Manchester Metropolitan University, ofera doua programe de studii: - Licenta: Bachelor of Arts (Hons) International Hotel Business Management - Master: Master of Science International Hospitality & Tourism Business Management Programul de licenta se intinde pe durata a 4 ani calendaristici, dintre care 3 ani de parte teoretica predata in scoala si 15 luni de practica internationala. Predarea se face in limba engleza, corpul didactic fiind international. Diploma de licenta este eliberata de catre universitatea britanica. Pe parcursul programului de licenta exista doua stagii de practica: - 16 saptamani intre anul I si anul II de studii (in Cipru, Grecia etc.) - 52 saptamani intre anul II si anul III de studii (in SUA) Admiterea se face pana la 15 septembrie, in limita locurilor disponibile. Pentru a fi admisi, aplicantii trebuie sa sustina un interviu de admitere in limba engleza si un test scris de limba engleza. Pentru sustinerea admiterii este necesara o programare in prealabil (info@aharomania.ro, 0268 455 401). Programul de master include 3 semestre: doua pentru studii si unul pentru pregatirea lucrarii de dizertatie. Programul este predat intr-un sistem flexibil si este structurat astfel incat sa fie urmat de catre studentii din toata tara, fara ca acestia sa isi intrerupa activitatea de baza si sa se mute la Brasov pe perioada studiilor. Predarea se face la Brasov (unul sau doua weekenduri / luna). Limba de predare este engleza, corpul didactic fiind international. Diploma de master este eliberata de catre universitatea britanica. Admiterea se face pana la 24 septembrie, in limita locurilor disponibile. Pentru a fi admisi, aplicantii trebuie sa sustina un interviu de admitere in limba engleza si un test scris de limba engleza.Pentru sustinerea admiterii este necesara o programare in prealabil (info@aharomania.ro, 0268 455 401).