top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Athenee Palace Hilton a castigat premiul "Romania's Leading Hotel"

Hotelul Athenee Palace Hilton a cistigat premiul pentru cel mai bun hotel de business din Romania (Romania’s Leading Business Hotel) la editia din acest an, a premiilor World Travel Awards – sectiunea Europa.

Athenee Palace Hilton

Este pentru a patra oara cand Hotelul Athenee Palace Hilton este premiat la World Travel Awards. Acesta a castigat editiile si din anii: 2004, 2005, 2006. Ceilalti nominalizati, in acest an, au fost hotelurile InterContinental Bucharest, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Radisson Blu Hotel, Carol Parc Hotel

gala.jpg

Anul acesta au participat la procesul de votare peste 207.000 de profesionisti in turism. Despre hotel


Hotelul Athenee Palace Hilton Bucureşti, unul dintre cele mai importante şi prestigioase puncte de reper ale oraşului. Hotelul Athenee Palace Hilton Bucureşti, construit în 1914, se află chiar în inima oraşului, oferind o privelişte spectaculoasă către Piaţa Revoluţiei.

Alegeţi dintr-o gamă de camere de oaspeţi, apartamente şi camere executive spaţioase de la Hotelul Athenee Palace Hilton Bucureşti. Camerele au vederi superbe către oraş sau curtea hotelului şi oferă internet wireless.

  • Camerele noastre au fost proiectate pentru confort şi comoditate, asigurând un loc în care să vă puteţi relaxa sau să puteţi lucra.

  • O clădire emblematică aflată în centrul oraşului, aproape de fostul Palat Regal şi de animatul centru istoric. Hotelul se află la doar 25 de minute de Aeroportul internaţional Henri Coandă şi la mică distanţă de centre de afaceri şi comerciale importante, de instituţii publice, muzee, teatre şi de nenumărate baruri, cluburi şi terase.

  • English Bar, Café Athenee, restaurantul Roberto’s şi restaurantul Roberto’s on La Strada răspund tuturor nevoilor dvs., de la mic dejun la băuturi de seară.

  • Cele unsprezece săli de conferinţă şi funcţionale au toate dotările de care aveţi nevoie pentru evenimentul dvs. de afaceri sau social. Sala de bal superbă „Le Diplomate“ face parte din patrimoniul naţional şi poate găzdui până la 400 de persoane.