top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Hard Rock Cafe Bucuresti, din nou TOP OF THE ROCK

Hard Rock Cafe Bucuresti a fost desemnat castigatorul premiului TOP OF THE ROCK, distinctie acordata de reteaua Hard Rock International pentru cele mai bune rezultate financiare si operationale obtinute de restaurantele din intreaga lume. Este cel de-al doilea premiu acordat restaurantului din Bucuresti, dupa cel din 2012, performanta greu de atins in cadrul retelei.

Hard Rock Cafe

“Premiul Top of The Rock obtinut pentru prima data acum doi ani ne-a aratat potentialul echipei si ne-a motivat sa atingem acelasi nivel de profesionalism si dedicare in fiecare zi. Acum, dupa castigarea celui de-al doilea premiu, am dovedit ca suntem capabili sa facem fata celor mai exigente standarde, motiv pentru care ii felicit pe colegii mei si le multumesc tuturor celor care fac parte din familia Hard Rock, fie ca sunt angajati, clienti, prieteni sau fani ai brandului”, a declarat Adrian Hulubescu, General Manager Hard Rock Cafe Bucuresti.


Prin rezultatele financiare obtinute, gazduirea unui numar impresionant de concerte live, implicarea in actiuni de caritate si performante la nivel operativ, Hard Rock Cafe Bucuresti si-a consolidat pozitia de membru al “Performance Hall of Fame”, o lista exclusivista din care anul acesta mai fac parte: HRC New Orleans, HRC Buenos Aires, HRC Atlanta si HRC Praga.


Premiul pe care reprezentantii Hard Rock International din Orlando, Florida l-au trimis echipei de la Bucuresti anul acesta consta intr-o chitara Fender unicat, decorata cu elemente metalice, ce va fi expusa in incinta restaurantului din Herastrau incepand de luna viitoare.


sursa: Foodandbar.ro


Hard Rock Cafe Bucharest a fost gazda uneia din intalnirile de networking Top Hospitality. Va invitam sa vizionati galeria de imagini de la aceasta frumoasa editie de networking.