• Laurenţiu Mâță

Ziua portilor deschise la Modern Academy of Culinary Arts, in 6 Octombrie, 2014

Modern Academy of Culinary Arts are placerea de a va anunta ca isi deschide larg portile...bucatariei Vineri, 6 Octombrie, 2014 si va oferi cursuri predate de cei mai priceputi si experimentati profesionisti si practicieni din Romania, Europa si din lume.

Cursurile organizate au ca scop dezvoltarea personala si profesionala a participantilor, inspirandu-le pasiune si oferindu-le o experienta de neuitat.

Va dezvaluim cateva dintre cursurile pe care ne-am propus sa le oferim in perioada 2014-2015:


Largeste-ti orizontul gastronomic, dezvolta-ti noi abilitati, descopera noi arome si invata cum sa le combini. Oferim programe individualizate pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele culinare.

Workshop-ul este locul unde se intampla lucruri noi! Este locul in care ideile se nasc, sunt impartasite si materializate.

Noi, cei de la Modern Academy of Culinary Arts, asteptam cu nerabdare sa va impartasim experienta noastra si dragostea pentru tot ce e comestibil, bun si adevarat.


Aceste cursuri distractive, intr-o atmosfera informala, sunt create pentru entuziastii avizi de arta culinara, pentru cei pasionati de mancare si se axeaza pe dezvoltarea unor abilitati specifice si pe abordarea unor teme anume.

Bucatari sefi renumiti vor fi invitati sa ia parte la aceste cursuri. Ele includ demonstratii de tehnica a gatirii, punandu-se accentul pe folosirea ingredientelor potrivite sezonului. Cursantii vor avea ocazia sa deguste produsele preparate si sa primeasca retetele preparatelor. „Dorim ca participantii sa invete: sa manance, sa bea, si sa plece imbogatiti acasa”.


Inscrie-te la unicul curs „Romania intr-o farfurie” si descopera secretele bucatariei noastre traditionale. Vei invata cum sa gatesti preparate traditionale romanesti si povestea lor . Vei incepe experienta culinara descoperind aromele si savoarea Romaniei, preparand retete traditionale si iti vei incheia aventura bucurandu-te de preparatele create intr-o atmosfera prietenoasa.

Locul de desfasurare este in inima centrului istoric al Brasovului. De asemenea, oferim cursuri de gatit individuale si de grup, evenimente de team building pentru companii.

Cursurile sunt create pentru a demonstra ca gatitul poate fi creativ, interesant si distractiv de la varste fragede!

Micii participanti sunt ghidati de-a lungul prepararii unei retete, fiindu-le introduse, intr-un mod distractiv, concepte precum cantarirea, taierea, decojirea, coacerea si decorarea. Parinti vor primi retetele pentru acasa astfel incat micii bucatari sa poata sa creeze ulterior aceste preparate pentru intreaga familie.


8 afișare

Parteneri

© 2009 - 2020 Top Hospitality Copyright

Contact: 0726671227  

Email: laurentiu.mata@tophospitality.ro

Bucatari, ospitalitate, Hotel, Restaurant