top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

S-a dat startul la inscrierile pentru cea de-a doua edite a "Saptamanii Restaurantelor"

Daca la prima editie, "Saptamana Restaurantelor" care a avut loc in luna mai 2014, am generat peste 1000 de rezervari, 4000 de oaspeti si venituri total generate de peste 200.000 de lei, la cea de-a doua editie, ne-am propus sa ridicam stacheta la 2000 de rezervari generate, peste 8000 de participanti.

Saptamana Restaurantelor

Proiectul "Saptamana Restaurantelor" este un eveniment co-realizat de catre Romania Culinara, Top Hospitality Network Romania si Star Chefs, si are ca obiectiv, promovarea restaurantelor de buna si foarte buna calitate, in randul a cat mai multi romani. Pe parcursul saptamanii, oaspetii restaurantelor vor avea posibilitatea de a trece pragul multor restaurante considerate "prea scumpe", prin intermediul unor oferte extrem de tentante, oferite de catre managerii acestor locatii.

Restaurante participante la edita nr 1

Restaurante ca OSHO, AGO, Goccia, Mesogios, SOFA, Morgan la Dud, Britannia, The Harp, Retsina si multe altele ( in total 42 ) au participat la prima editie cu mult entuziasm si au beneficiat de avalansa de rezervari generata de catre organizatori. Acest eveniment a fost unul intens mediatizat in mass media dar mai ales in social media, unde, pe perioada evenimentului, postarile si articolele generate, au fost vizualizate de peste 150.000 de romani.

Intre 22-28 Septembrie 2014, va avea loc cea de-a doua editie a "Saptamanii Restaurantelor", iar inregistrarile restaurantelor deja a inceput. Acestea se pot face direct pe pagina de Facebook a proiectului ( www.facebook.com/Saptamana.Restaurantelor ) sau direct pe pagina noastra.


La aceasta editie, noutatea absoluta este extinderea proiectului, si in afara Bucurestiului, in orasele Cluj, Timisoara, Sibiu, Iasi, Brasov si Constanta.