top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

S-a lansat Foody, cea mai buna aplicatie pentru efectuarea unei rezervari la restaurant!

Gusturile sofisticate ale gurmanzilor cat si toate capriciile pofticiosilor pot fi de acum satisfacute pe deplin si fara bataie de cap. S-a lansat aplicatia Foody, disponibila atat pe App Store cat si pe Google Play, care pune la-ndemana utilizatorilor cel mai simplu sistem de cautare de restaurante si de efectuare a unei rezervari.


1.jpg

De multe ori, informatiile ce se regasesc online despre anumite restaurante sunt invechite si nu mai corespund locatiei sau datelor de contact. Foody s-a asigurat ca are cel mai bun sistem de rezervari. Pentru cei ce utilizeaza aplicatia sunt suficiente doua click-uri (corect ar fi tap-uri, dar mi-e teama ca nu se intelege) pentru a rezerva o masa la restaurantul dorit. Foody nu numai ca ajuta pofticiosii sa se bucure cat mai repede de bucate alese, dar le ofera posiblitatea sa o faca exact in zona in care se afla la un moment dat. In plus, toti cei ce isi descarca aplicatia pot fi surprinsi chiar zilnic de ofertele restaurantelor inregistrate in cadrul Foody.


Foody este o aplicatie GRATUITA pentru utilizatori, dar si pentru proprietarii de restaurante. Echipa Foody a avut grija sa viziteze cele mai apetisante locatii pentru deliciul celor ce folosesc aplicatia. Bineinteles ca si restaurantele pot solicita parteneriatul cu Foody pentru a creste si a fideliza clientela.


Recent Foody a devenit partener de rezervari pentru Saptamana Restaurantelor, eveniment organizat de Romania Culinara, Top Hospitality Romania si Star Chefs. Astfel rezervarile la restaurantele participante vor putea fi facute facil, fara apeluri telefonice, fara mailuri, fara formulare de rezervare.


Proprietarii sau managerii de restaurante, care doresc sa fie listati in directorul Foody, va rugam sa il contactati pe Laurentiu Mata-Tanase la adresa de email laurentiu@eventmarket.ro sau la numarul de telefon 0726671227.


Bon Appetit!