top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Doua noi restaurante La Placinte, in Bucuresti si Brasov

Lantul de restaurante cu specific basarabean La Placinte a inceput anul in forta, deschizand deja doua restaurante, unul in Bucuresti si unul in Brasov.


Restaurantul din Bucuresti, deschis pe data de 18 ianuarie a.c., este amplasat pe pe Bd. Vasile Milea nr. 63F, in cadrul AFI Park 2 si este al saselea din Capitala. Pe 14 ianuarie a.c., basarabenii au deschis cel de-al doilea restaurant La Placinte din Brasov, in cartierul Racadau – bd. Valea Cetatii nr. 15.

placinte03.png

In 2014, lantul La Placinte s-a extins cu nu mai putin de sase noi locații piata romaneasca: patru situate în București, mai precis trei restaurante-standard si o unitate Placintă Point, si cate unul in Iași si in Brasov. Primul restaurant La Placinte din Iasi este situat in zona Copou, pe bulevardul Carol I, iar cel din Brasov este amplasat pe Strada Garii, una dintre cele mai tranzitate străzi ale orașului.

placinte01.png

Brandul basarabean a intrat pe piata romaneasca in octombrie 2013, primul restaurant fiind deschis in Capitală, pe bulevardul Dacia, iar in prezent a ajuns la un total de noua locatii, plus o unitate de delivery.


carmen.ionescu@modernbuyer.ro