top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Starbucks a deschis a zecea cafenea din Capitala, in Victoria Center

Lantul de cafenele Starbucks a deschis astazi, 26 februarie a.c., o noua unitate in Bucuresti, la parterul clădirii de birouri Victoria Center. A zecea cafenea Starbucks din Bucuresti are o suprafata de 160 mp si o terasa exterioara. In locatie fumatul este interzis.

starbucks2.png

De la inceputul acestui an, Starbucks a mai deschis o cafenea, tot in Capitala, in zona Pipera. Este vorba de Starbucks Reserve Strip Mall, prima sa locatie in care este disponibila gama de cafele Reserve. “Dupa Londra, Amsterdam si Moscova, Bucuresti este a patra locatie din Europa unde clientii se vor putea delecta cu cafelele din gama Reserve, cafele unice si sofisticate, comercializate si preparate pe loc la Clover. Fiecare promotie ofera cate doua sortimente de cafele, disponibile sezonier intr-un numar limitat. Pentru aceasta perioada a anului sunt disponibile Nicaragua Cabo Azul si Panama Carmen Estate”, au precizat reprezentantii Starbucks. Cafeneaua este situata pe strada Erou Iancu Nicolae nr 67.

starbucks (1).png

In 2014, Starbucks a deschis patru cafenele – Constanta (Maritimo Shopping Center), Bucuresti (Novo Park si Hanul lui Manuc) si Iasi (Palas Mall). In prezent, lantul american detine 14 unitati pe piata romaneasca (zece in Bucuresti si patru in tara, respectiv Cluj, Timisoara, Constanta si Iasi).