top of page
CONFERINTA 2024 GASTRONEXT.jpg

Hotel Epoque asteapta o crestere de 10% a cifrei de afaceri in 2015

Laurenţiu Mâță
Hotel Epoque a incheiat recent un parteneriat cu Grupul H.E.R.S. – High End Restaurant Solutions, pentru managementul operational specific si integrat al sectorului de Food&Beverage.

“In contextul dezvoltarii spectaculoase a segmentului MICE si al consacrarii brandului L’Atelier in peisajul de fine dining al capitalei, Hotel Epoque estimeaza anul acesta o crestere de 20% a veniturilor din Food&Beverage in urma incheierii acestui parteneriat”, precizeaza reprezentantii Hotel Epoque.

epoque1.jpg

De la inceputul anului, H.E.R.S. este responsabil de operarea outleturilor de Food&Beverage din cadrul domeniului Epoque, furnizand un know-how major in management operational specific de F&B (fluxuri aprovizionare, management costuri, consultanta norme sanitare, strategie si logistica), precum si personal calificat la cele mai inalte standarde in domeniul restauratiei de lux.


Meniul L’ Atelier-l’art culinaire, restaurantul de gastronomie franceza din cadrul Hotel Epoque, este semnat de Chef Samuel le Torriellec. De origine franceza si in posesia unei impresionante experiente in mari bucatarii din Paris si Lyon, Chef Sam detine un rol cheie in cadrul grupului H.E.R.S. de peste 5 ani, devenind unul dintre maitres de cuisine preferati ai Capitalei.


“Epoque a avut un an extraordinar si ne-am bucurat de fiecare recunoastere de excelenta primita, deoarece in 2014 ne-am consolidat pozitia de leader pe segmentul boutique de cinci stele. De asemenea, anul trecut a evidentiat si dezvoltarea incontestabila a sectorului de Food&Beverage si de evenimente premium din cadrul Epoque, evolutie care va continua si in anii urmatori. Conceptul Epoque este gandit sa integreze in mod firesc si decisiv componenta gastronomica in experienta de luxe pe care o ofera. Astfel, parteneriatul nostru cu grupul H.E.R.S. vizeaza eficientizarea activitatii outleturilor de F&B intr-o abordare holistica si unitara, care sa corespunda in cele mai fine detalii asteptarilor oaspetilor nostri. Consideram ca H.E.R.S. este in posesia unei expertize valoroase in managementul operational specific pe piata de foodservice premium din Romania, ceea ce garanteaza o compatibilitate fericita cu profilul si standardele consumatorului de restauratie high-end“, a declarat Diana Popescu, CEO Epoque & L’Atelier – l’art culinaire.


Hotel Epoque a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de 2,04 milioane euro, in crestere cu 21% fata de anul precedent, raportand un grad mediu de ocupare de 70,7%, cu 7,5% peste media de ocupare a hotelurilor din Bucuresti (sursa: STR Global). Cifra raportata se datoreaza atat performantei pe segmentul de cazare, cat si popularitatii restaurantului gastronomic L’Atelier, reflectata intr-o crestere de 14% a veniturilor, si ritmului de dezvoltare accelerata al segmentului MICE, care a inregistrat o crestere a veniturilor de 210%.

Pentru 2015, Epoque isi propune o majorare cu 10% a cifrei de afaceri, in contextul in care isi va mentine veniturile pe segmentul de cazare si asteapta o crestere de 20% a veniturilor din MICE si de 21% a restaurantului gastronomic L’Atelier.


Cu o experienta de peste 20 ani pe piata HoReCa din Romania, Grupul H.E.R.S. (High End Restaurant Solutions) este specializat in dezvoltarea si operarea de unitati de restauratie premium, oferind solutii integrate de management operational specific. In prezent, portofoliul H.E.R.S. include LOFT Bucuresti, LOFT Mamaia, Crama Domneasca, El Capitan si Office Predeal.


carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Top Hospitality Videos

Top Hospitality Videos

Top Hospitality Videos
Se caută videoclip...
Toate categoriile
Toate categoriile
Educatie
Entertainment
Music
NEWS
People & Blogs
Ramada by Wyndham Slatina Parc a ales sistemele de apa Celli.
00:00
Redă videoclipul

Ramada by Wyndham Slatina Parc a ales sistemele de apa Celli.

Top Hospitality
Curs VIDEO - Primul meu Food Truck
04:39:43
Redă videoclipul

Curs VIDEO - Primul meu Food Truck

Laurențiu Mâță
Chef Cezar Munteanu pregateste 2 retete de Halloween! Placinta de dovleac si Risotto cu dovleac 🎃
15:15
Redă videoclipul

Chef Cezar Munteanu pregateste 2 retete de Halloween! Placinta de dovleac si Risotto cu dovleac 🎃

TRU food
CELLI la Casa Boierului Din Deal
04:57
Redă videoclipul

CELLI la Casa Boierului Din Deal

Top Hospitality
LIFESTYLE - invitat Daniela Ruse | 10 Iunie 2021
21:47
Redă videoclipul

LIFESTYLE - invitat Daniela Ruse | 10 Iunie 2021

DOTTO TV
Premiat la Cupa Marea Neagră în Artă Culinară, Adrian Eduard Ionescu, la Actualitatea LIVE
00:00
Redă videoclipul

Premiat la Cupa Marea Neagră în Artă Culinară, Adrian Eduard Ionescu, la Actualitatea LIVE

Facebook page
Cupa Marea Neagra in Arta Culinara 2021
03:26
Redă videoclipul

Cupa Marea Neagra in Arta Culinara 2021

Antena 3
MAREA REDESCHIDERE HORECA LITORAL 2021
00:00
Redă videoclipul

MAREA REDESCHIDERE HORECA LITORAL 2021

RESTO
Top Culinary Trends 2016 - Interviuri
00:00
Redă videoclipul

Top Culinary Trends 2016 - Interviuri

Top Hospitality
Cum a fost la Street Food City, editia 2018
00:00
Redă videoclipul

Cum a fost la Street Food City, editia 2018

Top Hospitality
Cofetar în Romania, cu Flavian Dobre
00:00
Redă videoclipul

Cofetar în Romania, cu Flavian Dobre

pe-plus.ro
Despre sushi, cu chef Vova
00:00
Redă videoclipul

Despre sushi, cu chef Vova

pe-plus.ro
Interviu Chef John Menumorut - Owner Big John Food Truck & Lab
00:00
Redă videoclipul

Interviu Chef John Menumorut - Owner Big John Food Truck & Lab

pe-plus.ro
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Adrian Hadean la Taste Ambassadors  #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv  © -  Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionisti - Top Hospitality | Trends by HRB | T
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Adrian Hadean la Taste Ambassadors #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv © - Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionisti - Top Hospitality | Trends by HRB | T

Chefs Network - Romania
Interviu cu Catalin Jernoiu, chef executiv BistroMar
00:00
Redă videoclipul

Interviu cu Catalin Jernoiu, chef executiv BistroMar

pe-plus.ro
Motivele care stau in spatele succesului OSHO
00:00
Redă videoclipul

Motivele care stau in spatele succesului OSHO

pe-plus.ro
ICEP Hotel School – formare profesională în Ospitalitate
02:50
Redă videoclipul

ICEP Hotel School – formare profesională în Ospitalitate

pe-plus.ro
Cum se poate revitaliza breasla bucatarilor
00:00
Redă videoclipul

Cum se poate revitaliza breasla bucatarilor

pe-plus.ro
Demonstratia culinara - Chef Catalin Jernoiu la Taste Ambassadors
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara - Chef Catalin Jernoiu la Taste Ambassadors

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Giuseppe Ipsaro Pas...
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Giuseppe Ipsaro Pas...

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef John Menumorut  la Taste Ambassadors powered by Tabasco & www.parmafood.ro  #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv  © -  Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionis
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef John Menumorut la Taste Ambassadors powered by Tabasco & www.parmafood.ro #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv © - Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionis

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Ana Consulea  la Ta...
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Ana Consulea la Ta...

Chefs Network - Romania
Demonstratie culinara | sashimi by Chef Vova / Curnic Vladimir
Executive Chef la YOSHI Sushi & Teppanyaki Floreasca
Demonstratie culinara executata in cadrul evenimentului TASTE AMBASSADORS 2016
00:00
Redă videoclipul

Demonstratie culinara | sashimi by Chef Vova / Curnic Vladimir Executive Chef la YOSHI Sushi & Teppanyaki Floreasca Demonstratie culinara executata in cadrul evenimentului TASTE AMBASSADORS 2016

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Razvan Alexandru la...
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Razvan Alexandru la...

Chefs Network - Romania
Sous-Vide Workshop
00:00
Redă videoclipul

Sous-Vide Workshop

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara de exceptie facuta de catre Maestrul Ioan Florescu, Executive Chef Restaurant Belvedere, in cadrul evenimentului Taste Ambassadors 2016. Nu uitati ca intre 30-31 Mai 2017 Taste Ambassadors revine cu o noua editie. http://www.tas
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara de exceptie facuta de catre Maestrul Ioan Florescu, Executive Chef Restaurant Belvedere, in cadrul evenimentului Taste Ambassadors 2016. Nu uitati ca intre 30-31 Mai 2017 Taste Ambassadors revine cu o noua editie. http://www.tas

Chefs Network - Romania
Demonstratie culinara - Chef Joseph Hadad
Desert cu trabuc de foi.
TASTE AMBASSADORS 2016
00:00
Redă videoclipul

Demonstratie culinara - Chef Joseph Hadad Desert cu trabuc de foi. TASTE AMBASSADORS 2016

Chefs Network - Romania
Demonstratie culinara - Chef Nico Lontras
Taste Ambassadors 2016
00:00
Redă videoclipul

Demonstratie culinara - Chef Nico Lontras Taste Ambassadors 2016

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Mocan Emanuel la Ta...
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Mocan Emanuel la Ta...

Chefs Network - Romania
The Recipe, Sezonul I, Ep. 2
00:00
Redă videoclipul

The Recipe, Sezonul I, Ep. 2

Chefs Network - Romania