top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Targ de turism la Romexpo, in perioada 12-15 martie

Hotelierii si agentiile de turism anunta reduceri intre 10% si 30% pentru pachetele vandute la targul de turism care se va desfasura intre 12 si 15 martie la complexul Romexpo din Bucuresti.


"Biletul de intrare va scadea de trei ori fata de editia anterioara a targului si va ajunge la 5 lei", a declarat intr-o conferinta, Catalin Trifu, directorul general al Romexpo. El a adaugat ca 260 de firme isi vor expune ofertele pe o suprafa

ttrS2.jpg

"Reducerile in cadrul targului vor fi de 10-30%, iar in unele cazuri ajung si la 50%. In premiera, la targ va avea loc si Bursa de Turism, unde se vor intalni reprezentanti ai firmelor din domeniu, si vor mai exista si doua saloane adiacente - un salon nautic si unul de sport si agrement", a afirmat Trifu.


Acesta a mai spus ca la deschiderea evenimentului, care va avea loc joi la pranz, va participa si premierul Victor Ponta.

Programul de vizitare va fi de joi pana sambata de la 10 la 18, iar duminica de la 10 la 16. La targ sunt asteptati 25.000 de vizitatori, cu 5.000 mai multi decat la editia anterioara a targului.


sursa


Etichete: