top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Angelo Zuccala, noul general manager al hotelului Crowne Plaza Bucharest

ANA Hotels anunta numirea lui Angelo Zuccala in calitate de general manager al hotelului Crowne Plaza Bucharest, hotel detinut si operat de catre ANA Hotels in regim de franciza cu Intercontinental Hotel Group (IHG).


Angelo Zuccala are o experienta de 19 ani in industria ospitalitatii, ultimii 12 fiind petrecuti in cadrul InterContinental Hotels Group, unde s-a specializat in vanzari, food & beverage si in managementul operatiunilor.

Angelo_Zuccala.jpg

Prima sa pozitie de senior management in cadrul IHG a fost la Intercontinental Carlton Hotel Croisettes, Cannes, incepand din 2002, unde a condus departamentul de vanzari, evenimente sI banqueting, in contextul dinamic al multiplelor targuri, evenimente de tip MICE si al renumitului Festival de Film de la Cannes.

In 2008, Angelo a preluat o pozitie de conducere in Food & Beverage in cadrul Intercontinental Hurghada Resorts and Casino in Egypt, dupa care, in 2009, a revenit in Europa in calitate de director al Hotelului Intercontinental din Malta, un hotel cu 451 de camere, 11 restaurante si barurisi peste 5000 mp de sali de evenimente. Din Mai 2012, Angelo a detinut pozitia de executive assistant manager al hotelului Intercontinental din Bucuresti, coordonand operatiunile renumitului hotel bucurestean.

Experienta de anvergura internationala a lui Angelo Zuccala in managementul hotelurilor de tip upscale va constitui o valoare incontestabila pentru Crowne Plaza Bucharest.


“Sunt incantat sa ma alatur echipei Crowne Plaza Bucharest intr-un moment atat de favorabil, in care hotelul a trecut printr-o renovare substantiala a camerelor iar investitiile continua, urmand sa includa zona de fitness, de piscina si salile de conferinte si de bal.

Hotelul Crowne Plaza este foarte bine pozitionat atat pentru calatorii in interes de afaceri, care apreciaza proximitatea de aeroport si imprejurimile cu multa verdeata, perfecte pentru relaxare sI pentru organizarea evenimentelor in aer liber, cat si pentru turistii care sunt interesati de o alternativa rezonabila la hotelurile mai scumpe din centrul orasului.

Pentru piata locala, vom aduce concepte noi, interesante si inovatoare de Food & Beverage, atat in interiorul hotelului cat si in exterior, un exemplu in acest sens fiind dezvoltarea serviciului de catering.

Sunt bucuros sa ma aflu aici. Iubesc Bucurestiul, si astept cu nerabdare sa imi aduc contributia la dezvoltarea acestui hotel astfel incat sa devina numarul 1 pe segmentul sau competitiv pana la sfarsitul lui 2015!”


Hotelul Crowne Plaza se va mandri, la sfarsitul anului, cu o renovare completa a tuturor celor 164 de camere, in concordanta cu cele mai noi tendinte in design si functionalitate la nivel international.

Investitia totala in redecorarea camerelor se va ridica la 2,2 milioane Euro. Pe langa aceste lucrari, Crowne Plaza va investi, de asemenea, intr-o renovare a zonei de fitness sI de piscina, iar in luna mai va redeschide terasa restaurantului Citronelle, lansat anul trecut sub conceptul de market to table. Aceste investitii vor fi urmate, in 2016, de un upgrade in design sI functionalitate al salilor de conferinte si evenimente sociale.


sursa