top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Subway ajunge la 12 locatii in Capitala

Subway continua sa se extinda pe piata romaneasca, deschizand un nou restaurant in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti.

Noul Subway, al 12-lea din Capitala, are o suprafata de 92 mp si o echipa formata din 7 angajati. Noua locatie este creata in jurul conceptului de Metropolitan design, aducand mai aproape de clienti atmosfera tipic newyorkeza. Intr-un decor prietenos si relaxat, acest spatiu este o combinatie intre un restaurant Subway obisnuit si atmosfera calda a unei cafenele.

Proprietarul francizei, Ciprian Simoiu, mai detine unul dintre restaurantele retelei, in Sun Plaza.


„Deschiderea unui nou restaurant Subway in Bucuresti este inca o dovada a aprecierii de care se bucura brandul Subway la nivel local. Misiunea noastra, de a oferi o gama larga de sandwich-uri si optiuni alimentare sanatoase, mereu proaspete si delicioase, are de acum un nou loc – Subway Drumul Taberei. Aceasta deschidere este un motiv de incantare pentru noi, mai ales pentru ca reflecta politica noastra de extindere in care anul 2015 va fi un an foarte important pentru consolidarea retelei Subway in Romania,” a afirmat Fabiola Rios de Gallegos, Marketing Manager SUBWAY® CEE si zona mediteraneana.


Subway detine in Romania 24 de restaurante, in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Ploiesti, Suceava, Sibiu, Oradea, Alba Iulia si Brasov.


Autor: Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Etichete: