top of page

Hotelul Crowne Plaza, renovat cu 2,2 mil.euro

Unul din hotelurile detinute de George Copos prin firma ANA Hotels, Crowne Plaza Bucuresti, va finaliza la sfarsitul anului renovarea completa a tuturor celor 164 de camere, in urma unei investitii totale de 2,2 milioane euro

menu1.jpg


"Pe langa aceste lucrari, Crowne Plaza va investi intr-o renovare a zonei de fitness si de piscina, iar in luna mai va redeschide terasa restaurantului Citronelle, lansat anul trecut sub conceptul de market to table. Aceste investitii vor fi urmate, in 2016, de un upgrade in design si functionalitate al salilor de conferinte si evenimente sociale", se arata intr-un comunicat al hotelului.


Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, care este operat de catre ANA Hotels in regim de franciza cu Intercontinental, l-a numit pe Angelo Zuccala in functia de general manager. Acesta il urmeaza in functie pe Franz Rattenstetter, care a condus hotelul din 2011 "Sunt incantat sa ma alatur echipei Crowne Plaza Bucharest intr-un moment atat de favorabil, in care hotelul a trecut printr-o renovare substantiala a camerelor iar investitiile continua, urmand sa includa zona de fitness, de piscina si salile de conferinte si de bal", a declarat Zuccala.


El are o experienta de 19 ani in industria ospitalitatii, ultimii 12 fiind petrecuti in cadrul InterContinental Hotels Group, unde s-a specializat in vanzari, food & beverage si in managementul operatiunilor. ANA Hotels mai detine in Capitala hotelul Athenee Palace Hilton, la mare are doua unitati - Europa si Astoria in Eforie Nord, trei unitati in Poiana Brasov (Sport Hotel & Spa, Bradul si Poiana), insu­mand 972 de camere. Compania a anuntat si renovarea celor 272 de camere ale hotelului de cinci stele Athenee Palace Hilton, una din cladirile simbol ale Capitalei, incepand cu anul vi­itor, investitia fiind estimata la 8 milioane de euro.

Comentários


Pentru parteneriate sau colaborari

Persoana de contact: Laurenţiu Mâță

Email: laurentiu.mata@tophospitality.ro

Top Hospitality Videos

Top Hospitality Videos

Top Hospitality Videos
Toate categoriile
Autos & Vehicles
Educatie
Education
Entertainment
Music
NEWS
News & Politics
People & Blogs
Travel & Events
Romania Sushi Cup 2025, METRO sponsor principal pentru al doilea an
01:14

Romania Sushi Cup 2025, METRO sponsor principal pentru al doilea an

METRO Romania
Ce îi trebuie unui bucătar șef bun? - Stiri Horeca - Stiri din Ospitalitate - Pe-plus.ro
04:09

Ce îi trebuie unui bucătar șef bun? - Stiri Horeca - Stiri din Ospitalitate - Pe-plus.ro

Hospitality Culture Institute
Insane Food in Romania - GIGANTIC MEDIEVAL BBQ + Mangalica Hairy Pig!
30:56

Insane Food in Romania - GIGANTIC MEDIEVAL BBQ + Mangalica Hairy Pig!

Mark Wiens
Unique Best Burger! American Style Burger Collection
02:40:15

Unique Best Burger! American Style Burger Collection

FoodieBoy 푸디보이
Gustos și sănătos - Muschiuleț de porc învelit în bacon
07:30

Gustos și sănătos - Muschiuleț de porc învelit în bacon

Electrolux Romania
Unichef Cup 2022
03:00

Unichef Cup 2022

Unilever Food Solutions Romania
Knorr Professional | Supă clară de pui
12:37

Knorr Professional | Supă clară de pui

Unilever Food Solutions Romania
Pulpe de pui cu verdeata, cartofi si rosii picante
01:21

Pulpe de pui cu verdeata, cartofi si rosii picante

Unilever Food Solutions Romania
Knorr Professional | Burger de vită cu sos gourmet
11:53

Knorr Professional | Burger de vită cu sos gourmet

Unilever Food Solutions Romania
Taiwan: Nuferi prajiti
00:44

Taiwan: Nuferi prajiti

Unilever Food Solutions Romania
Scandinavia: Christian Puglisi la Restaurantul Relae, in Copenhaga
02:00

Scandinavia: Christian Puglisi la Restaurantul Relae, in Copenhaga

Unilever Food Solutions Romania
Chefs Stories S2E3 Alin Barabancea Trailer
01:48

Chefs Stories S2E3 Alin Barabancea Trailer

Unilever Food Solutions Romania
Knorr Professional | Antricot de vită și cartofi confit
19:38

Knorr Professional | Antricot de vită și cartofi confit

Unilever Food Solutions Romania
Romanian Hospitality Awards 2024
02:43

Romanian Hospitality Awards 2024

Hospitality Culture Institute
Startul cu STREETCAST | Podcast 2
26:00

Startul cu STREETCAST | Podcast 2

THAICE CREAM
Curs VIDEO - Primul meu Food Truck
04:39:43

Curs VIDEO - Primul meu Food Truck

Laurențiu Mâță
Chef Cezar Munteanu pregateste 2 retete de Halloween! Placinta de dovleac si Risotto cu dovleac 🎃
15:15

Chef Cezar Munteanu pregateste 2 retete de Halloween! Placinta de dovleac si Risotto cu dovleac 🎃

TRU food
LIFESTYLE - invitat Daniela Ruse | 10 Iunie 2021
21:47

LIFESTYLE - invitat Daniela Ruse | 10 Iunie 2021

DOTTO TV
Premiat la Cupa Marea Neagră în Artă Culinară, Adrian Eduard Ionescu, la Actualitatea LIVE
00:00

Premiat la Cupa Marea Neagră în Artă Culinară, Adrian Eduard Ionescu, la Actualitatea LIVE

Facebook page
Cupa Marea Neagra in Arta Culinara 2021
03:26

Cupa Marea Neagra in Arta Culinara 2021

Antena 3
MAREA REDESCHIDERE HORECA LITORAL 2021
00:00

MAREA REDESCHIDERE HORECA LITORAL 2021

RESTO
Top Culinary Trends 2016 - Interviuri
00:00

Top Culinary Trends 2016 - Interviuri

Top Hospitality
Cum a fost la Street Food City, editia 2018
00:00

Cum a fost la Street Food City, editia 2018

Top Hospitality
Cofetar în Romania, cu Flavian Dobre
00:00

Cofetar în Romania, cu Flavian Dobre

pe-plus.ro
Despre sushi, cu chef Vova
00:00

Despre sushi, cu chef Vova

pe-plus.ro
Interviu Chef John Menumorut - Owner Big John Food Truck & Lab
00:00

Interviu Chef John Menumorut - Owner Big John Food Truck & Lab

pe-plus.ro
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Adrian Hadean la Taste Ambassadors  #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv  © -  Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionisti - Top Hospitality | Trends by HRB | T
00:00

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Adrian Hadean la Taste Ambassadors #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv © - Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionisti - Top Hospitality | Trends by HRB | T

Chefs Network - Romania
Interviu cu Catalin Jernoiu, chef executiv BistroMar
00:00

Interviu cu Catalin Jernoiu, chef executiv BistroMar

pe-plus.ro
Motivele care stau in spatele succesului OSHO
00:00

Motivele care stau in spatele succesului OSHO

pe-plus.ro
ICEP Hotel School – formare profesională în Ospitalitate
02:50

ICEP Hotel School – formare profesională în Ospitalitate

pe-plus.ro
© 2010 - 2025 Top Hospitality
bottom of page