top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

MGC Topoloveni prezinta gama de produse horeca pentru sezonul estival

Evenimentul de prezentare va avea loc vineri, 22 mai, incepand cu ora 12.30, la Hotel Majestic din Mamaia si vor participa atat partenerii, cat si clientii MGC Topoloveni din zona litoralului (www.facebook.com/events/745131292275254)


Produsele MGC Topoloveni (www.mgc.com.ro) provin de la cele patru fabrici dotate la standarde europene pe care compania le detine si pot acoperi peste 80% din necesarul oricarui tip de restaurant. In portofoliul companiei exista mai multe branduri: Bunatati de Topoloveni, Spring Foods, Spring Sauce sau A la Carte Collection, branduri sub care se regaseste o gama diversificata de produse, atat cu specific romanesc, cat si inspirate din bucatariile internationale.

Sortimentele incluse in portofoliul companiei au fost concepute astfel incat sa tina cont de preferintele turistilor veniti pe litoral si sa poata fi pregatite in mai multe feluri de catre bucatarii din restaurantele sau hotelurile aflate in zona, cel mai important fiind, insa, faptul ca produsele se pot pregati in doar cateva minute si servi imediat clientilor. Timpul de preparare este redus si, astfel, se eficientizeaza servirea unui numar mare de clienti.

Printre produsele aflate in oferta MGC Topoloveni se afla atat semipreparate, precum specialitati din carne sau vegetale, cât si conserve din fructe si legume, produse de panificatie si patiserie, dulceturi sau sosuri.

Intreaga gama este produsa in cele patru fabrici proprii ale companiei, care respecta standardele europene in materie de siguranta alimentara si calitate a produselor.

Gama de produse destinate segmentului horeca este in continua dezvoltare, bucatarii MGC Topoloveni pregatind constant produse noi dupa retete in tendinte. MGC Topoloveni activeaza atat in plan locat, cat si international, exportand produse in tari precum: Suedia, Franta, Spania, Italia, Germania, Belgia, dar si Tarile Arabe.

Avand peste 114 ani de traditie si experienta in domeniu, complexul MGC Topoloveni a fost extins si modernizat cu o investitie ce depaseste 14 milioane de Euro, derulata in mai multe etape, Fabrica de Conserve Fructe, Legume, Carne si Mixte, Fabrica de Semipreparate din Carne, Legume si Mixte si Fabrica de Sosuri. In prezent, fabricile MGC detin toate avizele necesare pentru a exporta in tarile europene si nu numai.


Complexul de fabrici MGC Topoloveni Istoria complexului incepe inca din anul 1901 când a fost construita, chiar pe prezentul amplasament, o fabrica de prelucrare a fructelor si legumelor. Fabrica s-a dezvoltat in urmatorii ani, devenind in 1941 una din cele mai importante fabrici ce aprovizionau soldatii aliati in timpul celui de-al doilea razboi mondial cu marmelada.


In 2002 Fabrica de Conserve, Legume si Fructe Topoloveni a fost preluata de catre compania MGC Topoloveni, care detine si in acest moment complexul iar tehnologiile utilizate au fost imbunatatite in mai multe etape.

In ultimii ani MGC Topoloveni a investit progresiv in extinderea complexului prin adaugarea unei noi fabrici: Fabrica de Semipreparate din Carne, Legume si Mixte. De asemenea, compania a modernizat si vechea fabrica de la 1901, care poarta acum denumirea de Fabrica de Conserve Fructe, Legume, Carne si Mixte. Ultima etapa a modernizarii, respectiv cea a fabricii vechi, a fost realizata printr-o investitie in valoare de 3,7 mil. Euro.


Fabricile din cadrul complexului MGC Topoloveni detin certificate de export, utilajele moderne respecta toate standardele europene in materie de siguranta alimentara si calitate, iar intregul complex este certificat ISO 22000.