top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Peste 10.000 de participanti la prima editie BurgerFest

Cel mai delicios festival, BurgerFest, a avut loc intre 22 si 24 mai, la Verde Stop din Bucuresti. Pragul festivalului a fost trecut de peste 10.000 de persoane, in cele trei zile, care au consumat aproximativ 14.000 de burgeri. Au avut loc 4 concerte cu Golan, Coma, Niste Baieti si ROA, doua concursuri pentru cel mai bun burger - unul de amatori si unul de profesionisti.

11351199_630766620391821_4170967298754950720_n.jpg

La festival au participat noua restaurante, carora se adauga diverse tipuri de bar, de la wine bar, la cocktail bar. Dorim sa multumim restaurantelor participante, si sa ii felicitam pentru organizarea prompta si pentru curajul de a se implica in acest proiect. In egala masura, dorim sa multumim si celor peste 20 de locatii, pub-uri, resturante sau bucatarii mobile care si-au exprimat interesul de a participa, dar care, in final, din vari motive, nu ne-au onorat cu prezenta. Stim ca este greu sa operezi in hatisul birocratic autohton, pentru a fi perfect aliniat cu normele legale, in conditile in care termenele de rezolvare a oricarei cereri sunt foarte mari si descurajant de consumatoare de timp si resurse.

11017666_628883657246784_3902684714771081537_n.jpg

Multe locatii s-au confruntat cu probleme legate de personal, astfel incat sa opereze eficient atat propriile locatii cat si cea din cadrul Burgerfest, si cu atat mai mult apreciem efortul celor care au reusit sa participe. Si intelegem, cu siguranta, ca unele locatii au fost obligate sa renunte pentru ca trebuiau sa se ocupe in bune conditii de evenimente, petreceri sau servicii de catering contractate in prealabil, caz in care participarea la BurgerFest le-ar fi creat probleme de personal, capacitate de productie sau chiar de fluxuri financiare. In incinta festivalului au fost amenajate un food court, un lounge, spatii recreationale cu fussball, tir, tenis de masa sau badminton si un spatiu dedicat copiilor, realizat cu sprijinul Asociatiei Ajungem Mari. La realizarea festivalului a lucrat o echipa de productie de aproximativ 60 de persoane. Interesul publicului pentru festival a depasit asteptarile organizatorilor, restaurantelor si furnizorilor acestora care pe aceasta cale doresc sa multumeasca celor care au inteles ca un burger gourmet nu este un produs de fast food, iar prepararea lui poate dura mai mult. Toate restaurantele prezente la acest eveniment au depus eforturi considerabile pentru a se asigura ca publicul are parte de burgeri preparati cu ingrediente proaspete si sanatoase. In fiecare dintre cele trei zile de festival, angajatii si furnizorii tuturor celor noua restaurante au muncit pana la orele diminetii cu gandul la miile de oameni care le-au vizitat standurile. In ceea ce priveste competitia pentru cel mai bun burger, la capitolul amatori, iata castigatorii:

  • Locul 1 - Cezar Stanislau

  • Locul 2 - Ovidiu Vasile

  • Locul 3 - Maximilian That

Juriul a fost format din reprezentanti ai restaurantelor participante la festival, iar burgerul lui Cezar Stanislau va putea fi degustat, timp de o saptamana, la restaurantul Ludic (Strada Aaron Florian 3A). Le multumim tuturor celor care au participat la competitia de amatori, si in acest caz in numar mai mare decat estimarile noastre, si ii asteptam si la editia viitoare! Juriul format din Chef Foa, Chef Nico Lontras si Marius Tudosiei a decis care este cel mai bun burger prezentat de restaurantele participante, anume Burger Bar (Bucuresti), Burger Box (Bucuresti), Burger Van (Bucuresti), Bistro de l'Arte (Brasov), Grand Combo (Bucuresti), Ludic (Bucuresti), Modelier (Bucuresti), Old Brick Pub (Bucuresti), Sky Bar (Bucuresti).

11248147_629999963801820_2502310334544708302_n.jpg

Va prezentam mai jos lista celor mai buni burgeri de la BurgerFest:

Multumim inca o data tuturor restaurantelor participante! Organizatorii multumesc in primul rand publicului, pentru participare si tuturor persoanelor implicate in realizarea nebuniei burgerilor. Ne vedem la editia urmatoare! BurgerFest a fost un eveniment sustinut de Ciuc si organizat de Live Pro si Mixtopia.ro, cu sprijinul Hellmann's si Algida. Facebook: www.facebook.com/BurgerFestival Parteneri media: Adevarul.ro, Adevarulfinanciar.ro, Mixtopia.ro, Bestmusic.ro, Cinemagia.ro, Eva.ro, Gustos.ro, 220.ro, Music Channel, eCuisine.ro, Cosmopolitan.ro, Femeia.ro, Orasulm.eu, Sub25.ro, Urban.ro, Urbology.ro, 9am.ro, ziarulring.ro, anyplace.ro, urbankid.ro, trilulilu.ro, feeder.ro, Restograf.ro, getlokal.ro, IQads.ro


sursa