top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Primul hotel Sheraton din Romania s-a deschis in Capitala

Grupul american Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. a intrat oficial pe piata romaneasca printr-un parteneriat cu S.C. Grand Plaza Hotel S.A. Hotelul, care a fost convertit de la patru la cinci stele, are in prezent 270 camere spatiose, dintre care 27 de apartamente Executive si 1 apartament Prezidential, toate purtand semnatura brandului Sheraton Sweet Sleeper™ Bed.

Pozitionat intr-o locatie centrala, excelenta, hotelul Sheraton Bucuresti ofera un centru de conferinte si evenimente de 1.200 metri patrati, avand la dispozitie 11 sali de conferinte, din care 2 sali de bal si 2 sali de sedinta. Fiecare sala de evenimente poate acomoda intre 10 si 400 de persoane, iar impreuna, cele 11 sali de conferinta pot primi pana la 1.400 de persoane.


Hotelul dispune si de sala de gimnastica Sheraton Fitness, echipata cu programe revolutionare de fitness si sanatate, dar si cu o zona de relaxare cu masaj si alte tratamente SPA. De asemenea, oaspetii vor avea la dispozitie o zona de lectura special amenajata in „Hub-ul” social Link@Sheraton Café powered by Centro Sweets si o zona de relaxare la etajul 18 al hotelului.

De asemenea, hotelul va introduce pe piata din Romania cel mai amplu program de loialitate din industrie, Starwood Preferred Guest (SPG), din care pot face parte toti clientii Sheraton, locali si internationali.

Sheraton Bucuresti este locul in care oaspetii se pot bucura de o zona impresionanta dedicata serviciilor gastronomice – de la bucataria internationala cu influente contemporane, oferita de restaurantul Avalon, pana la renumitul Benihana- Japanese Steakhouse & Sushi Bar si patiseria Centro Sweets.


“Odata cu debutul pe piata locala a Starwood Hotels & Resorts cu brandul hotelier Sheraton, Romania reprezinta o oportunitate importanta de expansiune, aducand Sheraton mai aproape de obiectivul sau de a deschide peste 150 de hoteluri in urmatorii cinci ani. Cu standarde inalte ale design-ului si serviciilor, intr-o zona istorica, renumita in lume, hotelul Sheraton Bucuresti este o alegere excelenta pentru portofoliul global al brandului”, a declarat Dave Marr, Global Brand Leader, Sheraton Hotels & Resorts.


In urma noului parteneriat, brandul Sheraton numara in prezent 60 de hoteluri. Anul acesta, pe langa deschiderea Sheraton Bucuresti, vor mai fi inaugurate inca trei hoteluri: Sheraton Lake Como Hotel, al optulea hotel al brandului din Italia, Sheraton Ufa in Rusia si Sheraton Samsun in Turcia.


Etichete: