top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Vezi care sunt preparatele disponibile la FISH MARKET by OCTOPUS

Restaurant Octopus continuă seria de evenimente culinare! Între 4 și 7 februarie singurul restaurant din București care își importă direct peștele și fructele de mare și apoi le prepară în cele mai gourmet maniere organizează Fish Market.

Numele sugerează o piață friguroasă, zgomotoasă, o atmosferă și voluptate specifice piețelor. Octopus propune în schimb un mediu diametral opus, discreția guvernând în fine dining. Numitorul comun este peștele de cea mai bună calitate și cea mai largă varietate, produs vedetă în bucătăria mediterană, reinterpretat prin metode moderne de preparare și prezentare.


Oferta de meniu set costă doar 75 lei și include Borș Pescăresc - rețetă proprie, unul din cele 10 opțiuni de pește si crustaceu și la desert, Tartă Contemporană de Lămâie.


MENIU

 

BORS PESCARESC

cu somn si crap ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~DORADA ORANGE praz,morcovi,telina, sos orange si tuille nero ~SOMON DELUX nero di seppia, brocolli, piure de mazare, chips de pastarnac si spuma de sfecla ~TURBO VERDI / CALCAN sparanghel strech, noissete de castraveti si ceapa, praz in strech si sos verdi ~NISETRU CU RISSOTO linte neagra rissoto cu nero di seppia ~TERINA DE STIUCA cu piure de morcov si mango ~SEABASS A LA PROVENCE vinete,ardei si sos de mere ~COD NEGRU CU WAKAME chifonade de sfecla, wakame, nero di seppia ~PESTE SPADA cu pamant de cartofi mov si ciuperci king oister si sos de lamaie ~RACI CU CANNELONI fonsa de telina, ridiche neagra, ceapa rosie si bisk de homar ~SARAMURA DE CRAP cu rosii din gradina

*la alegere un preparat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ CONTEMPORARY LEMON TART

 

Pentru mai multe informații și rezervări, ii puteți contacta la 0766.248.004

Pentru rezervare directă folosiți formularul: https://goo.gl/vZQCpQ

Restaurant OCTOPUS