top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Succesul Oro Toro cuprinde Romania

Oro Toro, sub umbrela marelui OSHO, și-a propus de la bun început să fie un fast-food sănătos. Unii ar zice că nu există așa ceva, însăși asocierea „fast” și „health” nefiind fezabilă la un preț competitiv. Combinația – sub forma unui burger-de ingrediente sănătoase, cu focus pe carne de cea mai bună calitate a contrazis și a demontat acest mit.

Burgerii Oro Toro au deja un succes imens iar asta i-a dat lui Chef Iosif Ștefănescu ideea de a profita pe această cale a fast-food-ului pentru a promova clientului român și alt fel de mâncare rapidă, sănătoasă și delicioasă. Așa a apărut, chiar săptămâna trecută, Steak a la minute la Băneasa Shopping City.

Carnea de vită este românească – 150g de mușchi de vită marinat în rețetă proprie de condimente. Chef o recomandă medium rare sau medium, numele „a la minute” recomandând-o ca pe o carne gata rapid, între 2 și 4 minute. Vine alături de o pită, o porție de cartofi prăjiți- cei mai iubiți cartofi de pe piață, și un sos Oro Toro. Am gustat-o și este cea mai lăudabilă formă de steak la nivel de fast food și mult peste – bună, suculentă, sățioasă.

Aceasta este doar prima tentativă, urmând ca OroToro să adauge și un meniu cu o carne foarte frumos marmorată, de pe coastele vitei de Noua Zeelandă. Chef Iosif Ștefănescu lucrează permanent la rețete, modificând și perfecționând, scopul fiind de a scoate pe piață pentru publicul larg produse adaptate cerințelor clienților. De aceea feedback-ul fiecărui fan Oro Toro este foarte important și prețuit de echipă.

Steak a la minute” are deja parte de aplauze la locația din Băneasa Shopping City, urmând să fie o opțiune în meniu și în celelalte cinci Oro Toro existente și curând în restul Cării-extinderea este iminentă. Ce iese din bucătăriile Oro Toro depășește succesul prevăzut, ceea ce confirmă așteptările crescânde și educate ale consumatorilor români iar soluția - carne de calitate cu ingrediente naturale - este foarte aproape de inima oricui.

Etichete: