top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

ANBCT Romania si Top Hospitality au semnat un protocol de colaborare.

In data de 9 iunie, a fost semnat la sediul central ANBCT Romania de la Predeal, protocolul de colaborare intre ANBCT Romania si Top Hospitality Romania, in vederea derularii a trei competitii culinare si o conferinta dedicata industriei de ospitalitate. Evenimetele sunt:

  • "Cupa Carpatilor in Arta Culinara " 28, iulie 2021, Brasov

  • "Cupa Transilvaniei in Arta Culinara" 02 August 2021, Cluj Napoca

  • "Finala Cupei Romaniei in Arta Culinara" luna Octombrie, Bucuresti

  • "Conferinta Nationala de Gastronomie", luna Octombrie, Bucuresti

Toate evenimentele sunt produse de catre Top Hospitality Romania iar ANBCT Romania se va implica la nivel de structura organizatorica, jurizare si promovare a culturii competitionale in randul membrilor asociatiei si ai comunitatii de profesionisti culinari.


Prin acest parteneriat se doreste repornirea activitatilor competitionale din gastronomia romaneasca la un nivel modern, dar si transmiterea unui mesaj de unitate in randul bucatarilor si cofetrilor profesionisti din Romania.


Invitam comunitatea de bucatari si cofetari profesionisti, sa se alature competitiilor organizate de catre Top Hospitality Romania in parteneriat cu ANBCT Romania, acesta fiind modalitatea prin care vom reusi sa ridicam standardele competitionale din tara noastra.