top of page

Romania promovata la nivel mondial prin gastronomie si vinuri

Delta Dunarii si alte regiuni din Romania, intre care Brasov, Cluj si Bucuresti, vor fi promovate prin intermediul gastronomiei si vinurilor romanesti, intr-o serie intitulata "Food and Wine Adventures: Romania", care va fi difuzata anul viitor la nivel international de televiziunea Travel Channel, scrie Mediafax.


Compania Scripps Networks Interactive, care detine Travel Channel, si compania de productie Tuesday's Child lucreaza in prezent la realizarea seriei "Food and Wine Adventures: Romania", care va cuprinde sase episoade de cate 30 de minute, dupa cum a declarat producatorul Eoin O'Shea, care se afla in prezent in Romania pentru a finaliza filmarile la acest proiect.

Untitled-1.jpg

Noua serie de documentare "Food and Wine Adventures: Romania" va fi difuzata in prima parte a lui 2015 la televiziunea Travel Channel, care este retransmisa si in Romania. "Food and Wine Adventures: Romania" isi propune sa continue campania de promovare a Romaniei, prin intermediul Travel Channel, inceputa prin trilogia documentara "Wild Carpathia", care a fost difuzata in perioada 2011 - 2013, la nivel international, de aceasta televiziune. "Este un program despre mancarea si vinul romanesc, iar prezentatorii sunt Jenny Powell, o cunoscuta prezentatoare de televiziune din Marea Britanie, si Olivier Magny, un expert in vinuri din Paris", a declarat producatorul Eoin O'Shea.

Spre deosebire de seria "Wild Carpathia" de la Travel Channel, in care Romania a fost promovata si prin intermediul unor personalitati precum printul Charles al Marii Britanii, principesa Margareta si Ivan Patzaichin, noul serial "Food and Wine Adventures: Romania" nu va pune accentul pe astfel de persoane celebre. "Incercam sa facem cunoscuti in aceasta serie oamenii din spatele cortinei. Am incercat pe cat posibil sa cautam lucrurile ascunse si oamenii de zi cu zi", a explicat producatorul Eoin O'Shea.


Echipa lui Eoin O'Shea a filmat timp de aproximativ patru saptamani in sase zone din Romania (Constanta - Delta Dunarii, Brasov, Baia Mare, Arad, Cluj-Napoca si Bucuresti), urmand sa incheie filmarile vineri seara in Centrul Vechi din Bucuresti. "Primul nostru spatiu de filmare a fost in Constanta. Am calatorit apoi spre Tulcea, pentru a ajunge in Delta Dunarii, unde am invatat cum se face vinul de nisip si am invatat sa gatim supa de peste. Jenny Powell chiar a mers cu unul din localnici la pescuit in lacul sau preferat", a spus producatorul seriei documentare.


sursa: HRB Expert

Comments


Pentru parteneriate sau colaborari

Persoana de contact: Laurenţiu Mâță

Email: laurentiu.mata@tophospitality.ro

Top Hospitality Videos

Top Hospitality Videos

Top Hospitality Videos
Toate categoriile
Autos & Vehicles
Educatie
Education
Entertainment
Music
NEWS
News & Politics
People & Blogs
Travel & Events
Romania Sushi Cup 2025, METRO sponsor principal pentru al doilea an
01:14

Romania Sushi Cup 2025, METRO sponsor principal pentru al doilea an

METRO Romania
Ce îi trebuie unui bucătar șef bun? - Stiri Horeca - Stiri din Ospitalitate - Pe-plus.ro
04:09

Ce îi trebuie unui bucătar șef bun? - Stiri Horeca - Stiri din Ospitalitate - Pe-plus.ro

Hospitality Culture Institute
Insane Food in Romania - GIGANTIC MEDIEVAL BBQ + Mangalica Hairy Pig!
30:56

Insane Food in Romania - GIGANTIC MEDIEVAL BBQ + Mangalica Hairy Pig!

Mark Wiens
Unique Best Burger! American Style Burger Collection
02:40:15

Unique Best Burger! American Style Burger Collection

FoodieBoy 푸디보이
Gustos și sănătos - Muschiuleț de porc învelit în bacon
07:30

Gustos și sănătos - Muschiuleț de porc învelit în bacon

Electrolux Romania
Unichef Cup 2022
03:00

Unichef Cup 2022

Unilever Food Solutions Romania
Knorr Professional | Supă clară de pui
12:37

Knorr Professional | Supă clară de pui

Unilever Food Solutions Romania
Pulpe de pui cu verdeata, cartofi si rosii picante
01:21

Pulpe de pui cu verdeata, cartofi si rosii picante

Unilever Food Solutions Romania
Knorr Professional | Burger de vită cu sos gourmet
11:53

Knorr Professional | Burger de vită cu sos gourmet

Unilever Food Solutions Romania
Taiwan: Nuferi prajiti
00:44

Taiwan: Nuferi prajiti

Unilever Food Solutions Romania
Scandinavia: Christian Puglisi la Restaurantul Relae, in Copenhaga
02:00

Scandinavia: Christian Puglisi la Restaurantul Relae, in Copenhaga

Unilever Food Solutions Romania
Chefs Stories S2E3 Alin Barabancea Trailer
01:48

Chefs Stories S2E3 Alin Barabancea Trailer

Unilever Food Solutions Romania
Knorr Professional | Antricot de vită și cartofi confit
19:38

Knorr Professional | Antricot de vită și cartofi confit

Unilever Food Solutions Romania
Romanian Hospitality Awards 2024
02:43

Romanian Hospitality Awards 2024

Hospitality Culture Institute
Startul cu STREETCAST | Podcast 2
26:00

Startul cu STREETCAST | Podcast 2

THAICE CREAM
Curs VIDEO - Primul meu Food Truck
04:39:43

Curs VIDEO - Primul meu Food Truck

Laurențiu Mâță
Chef Cezar Munteanu pregateste 2 retete de Halloween! Placinta de dovleac si Risotto cu dovleac 🎃
15:15

Chef Cezar Munteanu pregateste 2 retete de Halloween! Placinta de dovleac si Risotto cu dovleac 🎃

TRU food
LIFESTYLE - invitat Daniela Ruse | 10 Iunie 2021
21:47

LIFESTYLE - invitat Daniela Ruse | 10 Iunie 2021

DOTTO TV
Premiat la Cupa Marea Neagră în Artă Culinară, Adrian Eduard Ionescu, la Actualitatea LIVE
00:00

Premiat la Cupa Marea Neagră în Artă Culinară, Adrian Eduard Ionescu, la Actualitatea LIVE

Facebook page
Cupa Marea Neagra in Arta Culinara 2021
03:26

Cupa Marea Neagra in Arta Culinara 2021

Antena 3
MAREA REDESCHIDERE HORECA LITORAL 2021
00:00

MAREA REDESCHIDERE HORECA LITORAL 2021

RESTO
Top Culinary Trends 2016 - Interviuri
00:00

Top Culinary Trends 2016 - Interviuri

Top Hospitality
Cum a fost la Street Food City, editia 2018
00:00

Cum a fost la Street Food City, editia 2018

Top Hospitality
Cofetar în Romania, cu Flavian Dobre
00:00

Cofetar în Romania, cu Flavian Dobre

pe-plus.ro
Despre sushi, cu chef Vova
00:00

Despre sushi, cu chef Vova

pe-plus.ro
Interviu Chef John Menumorut - Owner Big John Food Truck & Lab
00:00

Interviu Chef John Menumorut - Owner Big John Food Truck & Lab

pe-plus.ro
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Adrian Hadean la Taste Ambassadors  #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv  © -  Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionisti - Top Hospitality | Trends by HRB | T
00:00

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Adrian Hadean la Taste Ambassadors #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv © - Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionisti - Top Hospitality | Trends by HRB | T

Chefs Network - Romania
Interviu cu Catalin Jernoiu, chef executiv BistroMar
00:00

Interviu cu Catalin Jernoiu, chef executiv BistroMar

pe-plus.ro
Motivele care stau in spatele succesului OSHO
00:00

Motivele care stau in spatele succesului OSHO

pe-plus.ro
ICEP Hotel School – formare profesională în Ospitalitate
02:50

ICEP Hotel School – formare profesională în Ospitalitate

pe-plus.ro
© 2010 - 2025 Top Hospitality
bottom of page