top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Incepe FOODY WEEK | 24-30 Noiembrie, Bucuresti

In perioada 24-30 Noiembrie, Foody, cea mai descarcata aplicatie de rezervari restaurante, lanseaza FOODY WEEK! Pe durata acestui eveniment, Foody iti face cinste cu 20%- 25% din consumatia de mancare, la restaurantele selectate.


foody week.png

Nu rata sansa unei mese perfecte, alaturi de prieteni si familie, la unul dintre restaurantele prezente in FOODY WEEK! Te asteptam cu multe premii si concursuri! Hai pe pagina noastra, www.facebook.com/foodyrocks sau descarca acum aplicatia FOODY din App Store ( IOS - Apple ) sau Google Play ( ANDROID )


La aceasta prima editie, participa 10 restaurante selectate de catre FOODY, printre acestea enumeram:


nonna.png

​In perioada FOODY WEEK, Restaurantul Nonna Mia ofera 20% DISCOUNT la meniul de mancare. Nonna Mia este un restaurant caracterizat printr-o bucatarie traditionala italiana unde mancarea este preparata ca in casele bunicilor italiene. Va asteptam sa degustam impreuna preparate facute in casa, incepand cu paine si paste, lasagna, ravioli sau carnati proaspat pregatiti dar si peste si fructe de mare venite in fiecare saptamana pentru dumneavoastra direct din Italia.


Str. Sfantul Stefan,Nr.20, Bucharest, Romania
2. Restaurant Morgan La Dud (www.morganladud.ro )​

IMG_0661.png

Singurul restaurant de familie de Foie Gras (20 de feluri) si un meniu a la carte diversificat, pe gustul fiecaruia, cu preparate exclusiv gătite in bucataria Morgan la Dud, de la paine, paste, sosuri, reductii, dulceturi, dressing uri, deserturi, cu adaptare meniu a la carte in functie de sezon si preferințele clienților fideli.


Strada Sperantei nr. 7, sector 2, Bucharest, Romania

3.Restaurant Yoshi Shushi & Tepaniaki (www.restaurantyoshi.ro )

IMG_0661.png

Arta japoneza, cu excelenta ei minimalista si complexa totodata, facand culori de nealaturat sa fie fericite una langa alta, se gaseste in fiecare comanda, ce soseste pe mesele dvs. YOSHI Sushi & Teppanyaki va va fiArta japoneza, cu excelenta ei minimalista si complexa totodata, facand culori de nealaturat sa fie fericite una langa alta, se gaseste in fiecare comanda, ce soseste pe mesele dvs.

Str. Banul Antonache 40-44, Bucuresti

4.Buongiorno Lido ( www.trattoriabuongiorno.ro )

IMG_0661.png

In cadrul FOODY WEEK la Buongiorno Lido va astepapta un Meniu pentru douapersoane (Scoici in sos proaspat de rosii cu busuioc - 1.150 kg servite alaturi de paine cu usturoi si 2 pahare cu vin din partea casei) la numai 50 lei - Oferta valabila doar in decursul FOODY WEEK in perioada 24-30 Noiembrie 2014


Strada C.A. Rosetti,Nr 13, Bucuresti
5.Buongiorno Victoriei ( www.trattoriabuongiorno.ro )

IMG_0661.png

In cadrul FOODY WEEK la Buongiorno Lido va astepapta un Meniu pentru douapersoane (Scoici in sos proaspat de rosii cu busuioc - 1.150 kg servite alaturi de paine cu usturoi si 2 pahare cu vin din partea casei) la numai 50 lei - Oferta valabila doar in decursul FOODY WEEK in perioada 24-30 Noiembrie 2014


Lascar Catargiu 56, Bucuresti
6.Restaurantul Silk ( silkpanoramic.ro )

IMG_06613.png

Dacă vrei sa fii la înălțime chiar în inima Bucureștiului, trebuie să ajungi la etajul 9 al hotelului Z Boutique, în spatele Muzeului de Istorie de la Universitate.


Priveliştea îţi va tăia răsuflarea! Orașul nu va mai fi niciodată la fel după ce l-ai văzut de sus.


Strada Ion Nistor nr 4, Bucuresti

7.Restaurant ORO TORO by OSHO ( orotoro.ro )

IMG_0661.png

“Meniul este unul divers: salate, burgeri, fripturi din carne de vită măturată, fripturi din carne de vită proaspătă, garnituri, deserturi, cocktail-uri cu alcool, băuturi răcoritoare, beri din Germania şi Olanda şi ceva ceaiuri din India. De reţinut este faptul că niciunul dintre sortimentele de carne nu a fost congelat în prealabil, ceea ce înseamnă că totul este proaspăt, sănătos şi extrem de gustos.


Str. Franceza 38 - 42, Bucuresti


8.Restaurant Le Chef Calcan ( lechefcalcan.ro )

A0004930.png

Însăşi povestea Vămii Vechi se confundă cu talianele, lotcile, plitele şi ceaunele pescăreşti. Azi le vezi şi ţi se par rupte dintr-o lume demult apusă. În Bucureşti, în casa din 1922 a unui negustor de peşte al acelor vremuri, ia naştere Restaurantul Pescăresc “LE CHEF CALCAN”. Păstram plitele, pescarii şi reţetele, iar cu restul încercăm să vă surprindem, pe bulevardul Regina Maria, la numărul 23.


Bd. Regina Maria, Nr 23, Bucuresti

9.Restaurant Messa (messarestaurant.ro)

A00049130.png

MESSA RESTAURANT ofera o bucatarie contemporana, bazata pe mancare, servicii si design de calitate. Traditiile bucatariei contemporane constau in arta culinara si gatitul, traditii pe care le veti regasi si aici, la restaurantul Messa.


Palpitant, pe cat de simplu pe atat de gustos si cu o mireasma desprinsa parca din bucataria mamei, Messa Restaurant va va oferi momente culinare speciale si de nepretuit.


Str. Sofia Nr.1, Bucuresti


10.Restaurant Cucina di Eleni (www.cucinadieleni.ro )

IMG_0661.png

Ne-am hotărât să îţi oferim posibilitatea de a gusta din tradiţia artei culinare italiene, într-un decor deosebit şi o atmosferă relaxantă. Ca aceste lucruri să se întâmple, folosim ingrediente de cea mai bună calitate, facem pâinea şi deserturile în casă, iar pizza şi fripturile sunt preparate după reţetele secrete ale bucătarului şef.

Şi pentru a te simţi ca acasă, eşti primit cu servicii profesioniste, într-o ambianţă intimă. Fie că vrei să te bucuri alături de persoanele dragi, fie că serveşti o cină de afaceri sau ai un eveniment de sărbătorit, vrem să fim alături de tine.

Cucina di Eleni – locul unde revii cu drag!Str. Stefan Mihaileanu Nr.35, Bucuresti