top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Castigatorul Hell`s Kitchen - Octavian Oprea

Emisiunea Hell`s Kitchen va avea finala saptamana viitoare, iar cei doi finalisti sunt Octavian Oprea si Ovidiu Catalin Badici. Dupa un show plin de tensiune si suspans, castigatorul primei editii Hell`s Kitchen - Iadul Bucatarilor este Octavian Oprea. De-a lungul anilor, Tavi a făcut cursuri de bucătărie pe diferite specializări. A început cu spălatul vaselor, apoi a devenit ajutor de bucătar. Momentan lucrează la un restaurant din Londra ca chef de partie. Este fan al formatului Hell’s Kitchen. A avut ocazia să lucreze ca bucătar la un restaurant din Burj Khalifa, recunoscut de Guiness Book drept cel mai înalt restaurant de pe planetă.

11e57dc.jpg

Cătălin-Badici.png

Pe locul doi, Ovidiu Badici a iesit cu fruntea sus, dupa un parcurs foarte bun, pe timpul desfasurarii emisiunii concurs. Ovidiu a început să lucreze la 18 ani ca picol într-un restaurant. După numai jumătate de an a trecut în bucătărie. În prezent este bucătar la un restaurant din Tulcea. A practicat această meserie și în București, apoi în Grecia și Cipru. Gătește cu plăcere fructe de mare, paste și feluri românești. Și-ar dori să câștige concursul pentru a-și demonstra că este un bucătar bun și pentru a avansa în carieră.

danny.jpg

Dany Jinariu a ieşit pe locul trei: "Sunt foarte fericit. Nu am regrete de niciun fel. Sunt pe podium. Sunt foarte mândru că am fost primul la startere. Nu regret nimic din ce a fost aici. Am avut şi recompense superbe", a spus concurentul înainte să părăsească emisiunea.

Bogdan Gradinaru