top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

ANA Baking Co., un nou concept de cafenea dezvoltat de Ana Pan

ANA Baking Co., noua cafenea-concept marca Ana Pan, s-a deschis recent in zona Dorobanti din Bucuresti. Este vorba de un mix creativ de patiserie, cafenea si mini-bistro, un spatiu inspirat din atmosfera newyorkeza. Meniul locatiei este de catre Ashlie Dias, Executive Chef Crowne Plaza Bucharest si cuprinde sandwich-uri si supe calde, omlete, salate, produse de brutarie artizanala si de patiserie, deserturi marca Ana Pan, cafea preparata in stil italian, vafe si „inghetata calda de iarna”.


anabaking00.png

„ANA Baking Co. s-a nascut din pasiunea noastra de 24 de ani pentru tot ce e bun si dorinta de a impartasi cu bucurestenii atmosfera relaxata si creativa a orasului New York! Cu acest concept nou ne propunem sa castigam timp pentru clientii nostri. Venim in intampinarea celor care traiesc in viteza, care cauta varietatea, calitatea si prospetimea. Solutia pe care le-o oferim este un mix creativ de cafenea, patiserie si mini-bistro”, a declarat Alexandra Copos, CEO& Chairwoman of the Board ANA PAN & Ana Hotels.

anabaking02.png

Atmosfera newyorkeza a locatiei a fost conturata de arhitectul italian Stefano Ricci. Obiectivul principal a fost de a crea o atmosfera relaxata si calda, de a genera un spatiu care sa conduca instinctiv clientii spre a se servi singuri de la coffee & food bar. Rezultatul este un design rustic- industrial, cu accente de lemn, metal si ceramica ce imita caramida.

anabaking03.png

Ana Pan este unul dintre cele mai vechi si cunoscute lanturi de cofetarie, patiserie si panificatie din Bucuresti, fiind fondat in 1990. In prezent, detine 19 locatii in Capitala.


Sursa articol & foto: Foodandbar.ro