Banner.png

Orbis Hotel Group va deschide in 2017 primul hotel ibis Styles si al doilea Mercure din Romania

Orbis Hotel Group continua sa se extinda in Europa de Sud-Est, urmand sa deschida in 2017 doua noi hoteluri: primul ibis Styles din tara, in Arad si al doilea hotel Mercure, in Brasov.

“Romania este o piata foarte promitatoare, cu un potential extraordinar. Daca ne gandim la PIB-ul crescator si la volumul de piata care s-a imbunatatit, Romania este una dintre pietele cheie din regiune si un element important in strategia noastra de dezvoltare. Obiectivul nostru in Romania este sa ne extindem reteaua hoteliera si sa devenim lideri de piata in urmatorii ani”, a declarat Gilles Clavie, Presedinte si CEO al Orbis Hotel Group.


ibis Styles din Arad se va adauga portofoliului Orbis Hotel Group, incepand cu trimestrul al doilea din 2017 si va fi conectat la sistemul global de vanzari si distributie al AccorHotels. Noul hotel va fi primul operat sub acest brand in Romania.


Hotelul ibis Styles Arad va fi si tuat pe bld. Aurel Vlaicu si va fi o constructie noua, se va clasifica in categoria de 3 stele si va oferi 72 de camere, un restaurant, un bar in lobby, o sala de sedinte si o sala multifunctionala pentru conferinte si evenimente. ibis Styles Arad este detinut de FAB industry, membra a grupului Mr. FAB.


Mercure Brasov Hotel & SPA este cel de-al doilea hotel Mercure ce se va deschide in Romania si primul din afara Bucurestiului. Deschiderea este programata pentru trimestrul al patrulea din 2017, dupa finalizarea constructiei noi, ce va avea 120 de camere. Noul hotel va dispune de un restaurant cu terasa, doua baruri, patru sali de conferinta si un centru de afaceri. Pentru divertisment si relaxare, noul Mercure va oferi oaspetilor sai o zona de wellness (sauna, hammam etc), SPA, centru de fitness si piscina. Viitoarea deschidere este rezultatul unui parteneriat de tip franciza, incheiat cu Barbati Invest Real Estate SRL.


ibis Styles este un brand premium economic ce reuneste mai multe stiluri, adresat tuturor celor ce isi doresc sa obtina “cel mai bun din ce este mai bun” si ofera un pachet complet de servicii, cu tarife ce includ mic dejun si acces la internet.


Mercure este un brand midscale, non-standardizat, al grupului Accor. Reteaua Mercure cuprinde peste 750 de hoteluri in 51 de tari din intreaga lume.


Orbis Hotel Group este cea mai mare retea hoteliera din Polonia si Europa de Est iar investitorul sau strategic este operatorul hotelier AccorHotels, lider la nivel global.


sursa

17 afișare

Parteneri

© 2009 - 2021 Top Hospitality Copyright

Contact: 0726671227  

Email: laurentiu.mata@tophospitality.ro

Bucatari, ospitalitate, Hotel, Restaurant