top of page
Celli Romania Sisteme de Filtrare.png

Hotel Epoque isi consolideaza pozitia de lider pe piata de lux din Romania si asteapta o crestere dHotel Epoque anunta o crestere de peste 11% a cifrei de afaceri in anul 2015, raportand venituri de aproximativ 2,24 milioane euro fata de 2 milioane de euro in 2014, performanta datorata evolutiei pozitive inregistrata de structura de cazare si a dezvoltarii segmentului F&B.

Pentru anul 2016 Hotel Epoque a bugetat venituri de 2,4 milioane de euro si o crestere de 8% a cifrei de afaceri. In acelasi timp, isi propune cresteri de 30% pe segmentul F&B si de 20% pe segmentul Events.

In ultimul an Epoque si-a consolidat pozitia pe piata de lux din Romania pe cele trei segmente de business: boutique hotelul de lux Epoque, restaurantul gastronomic L’Atelier – l’art culinaire si Epoque Events Gallery.

Segmentul F&B a depasit previziunile bugetate pentru 2015 si a inregistrat o dublare a numarului de clienti, realizand venituri care reprezinta 36% din cifra totala de afaceri. Pe acest segment de business 58% din venituri provin din restaurant si 42% din MICE.

In luna ianuarie Hotel Epoque a fost desemnat cel mai bun hotel din Romania de catre TripAdvisor®, cea mai mare platforma online de calatorii din lume. In cadrul premiilor Travelers' Choice® 2016 pentru hoteluri Hotel Epoque s-a aflat pe locul 1 in topul celor mai bune 25 hoteluri din Romania si in top 10 hoteluri de lux din Romania si a fost mentionat in top 3 Best Service Hotels. Este cel de al patrulea an consecutiv in care Epoque primeste Travelers’ Choice Award pe segmentul de lux.


„Ne mandrim sa fim pe locul intai in topul preferintelor oaspetilor nostri si ne dedicam constant eforturile pentru a mentine aceasta pozitie. Hotel Epoque a devenit un reper pe piata hoteliera de 5 stele datorita gamei de facilitati si servicii de luxe pe care o propune, datorita atentiei pe care o acordam oaspetilor nostri si multumita echipei devotate conceptului high class services.

Pentru 2016 ne propunem sa consolidam aceasta pozitie de lider pe piata de lux din Romania si sa dezvoltam fiecare segment de business in parte. Facem o prioritate din mentinerea reputatiei de cel mai bun hotel de 5 stele din Romania, din consacrarea restaurantului L’Atelier ca destinatie in sine pentru iubitorii artei culinare si din pozitionarea Epoque Events Gallery in topul optiunilor pentru organizarea de evenimente premium in Bucuresti”, declara Diana Popescu, Owner & CEO Epoque.


Comments