top of page
Caută


Domaine DUMETRIER: investitii de 5,5 milioane de euro intr-un hotel, restaurant și spa.
Cel mai nou jucător de pe piața locală de vinuri, Domaine DUMETRIER, vine cu o abordare diferită și cu un concept integrat ce îi permite...


Maison des Crepes lansează 4 noi restaurante în franciză
La 3 luni de la debutul procesului de francizare, lanțul de restaurante Maison des Crepes, în parteneriat cu Grupul City Grill, se...


Schema de ajutor pentru HoReCa ar putea fi reluată în 2022, pentru afacerile afectate în acest an
Ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Daniel Cadariu, a afirmat, miercuri seară, că schema de ajutor pentru HoReCa ar putea fi...


Jerry’s Pizza investiție în valoare de 160.000 de euro în cea de-a doua unitate din Ploiești
Jerry’s Pizza, unul dintre cei mai cunoscuți operatori din domeniul HoReCa de pe piața autohtonă, a deschis, la începutul acestei luni,...


Hotelul Intercontinental îşi schimbă numele. Acesta devine Grand Hotel Bucharest.
Hotelul Intercontinental, un simbol al Bucureştiului, îşi va pierde numele de la 1 ianuarie 2022 şi se va rebrandui în Grand Hotel...


Liber la petreceri în noaptea de Revelion şi de Crăciun în restaurante
Autorităţile au anunţat, marţi seara, ridicarea unor restricţii în perioada Crăciunului şi Revelionului. De Crăciun și Revelion...


Industria Ospitalitatii: Vor fi create grupuri de lucru ministeriale pentru susținerea domeniului
Craiova, 07 decembrie: La nivelul mai multor ministere vor fi create în perioada următoare grupuri de lucru pentru identificarea,...


Chef Cristian Serb este noul Executive Chef in cadrul hotelului Courtyard by Marriott Bucharest
Ioan Cristian Serb a fost anuntat oficial ca fiind noul Executive Chef al restaurantului Solt Dining din cadrul hotelului Courtyard by...
Top Hospitality recomandă


Cum se construiește un lider în HoReCa: povestea carierei lui Nicușor Dragnea, GM la TOMCAT Hospitality
Interviu cu Nicușor Dragnea, despre leadership, Marketta Food Hall și viitorul HoReCa din România Puțini lideri din ospitalitate pot...


Oktoberfest Brașov 2025: organizatorii GrillFest preiau evenimentul în colaborare cu Oktoberfest München
Oktoberfest Brașov 2025 marchează prima ediție oficială a faimosului festival bavarez în România, în parteneriat cu Oktoberfest München ....


Marketing restaurante: 3 strategii eficiente pentru a atrage clienți noi în 2025
Cum pot restaurantele din România să folosească tehnici moderne de marketing pentru a crește vânzările și a atrage un public nou...


Noul Ghid METRO: 2.500 de destinații din România, 300 de afaceri locale
Ghid METRO : Peste 2.500 de destinații, 300 de antreprenori locali și experiențe din toate regiunile României reunite într-un proiect...


Selly lansează NIBIRU: Noua stațiune de pe litoralul românesc
Selly lansează NIBIRU Selly a dezvăluit într-o conferință de lansare, Nibiru, că va fi o nouă stațiune pe litoralul românesc, situată...


Interviu Exclusiv: Executive Chef Claudiu Rusu – 30.000 de porții pe zi și 280 de oameni în subordine
Într-o industrie în care succesul se măsoară în stele Michelin sau în urmăritori pe rețelele sociale, povestea lui Chef Claudiu Rusu se...


Când bucătăria devine cinema: Lecții de fine dining, storytelling și curaj culinar de la TIFF.25
Trei seri de film și gastronomie conceptuală – fiecare cu un chef român de top, fiecare cu o filozofie diferită despre ce înseamnă gust,...


éto – „Cuisine of Now”: un nou reper în gastronomia bucureșteană, semnat de chef Sorin Stoica
Săptămâna aceasta, scena gastronomică din București primește un nou jucător cu potențial de referință: restaurantul éto , un proiect...

.jpg)


