Sustenabilitatea – tranzitia de la un trend al viitorului la o realitate stringenta a prezentului
Pe măsură ce consumatorii devin tot mai conștienți de mediu, tot mai multe companii și întreprinderi găsesc modalități de a-și reduce...
Ospitalitate, Scolala de bucatari, chef, culinary school, Horeca School, Bucatari, Bucuresti, Cofetari, Cursuri, restaurant, oferte de munca, job, ICEP, scoala, educatie, gastronomie, chefi la cutite, master chef, patiseri, patiserie,
Sustenabilitatea – tranzitia de la un trend al viitorului la o realitate stringenta a prezentului
Premier Hospitality, primul operator hotelier independent din România pentru hotelurile Marriott
Idei de afaceri la cheie | Franciza South Burger: Cât te costă să deschizi un restaurant de burgeri
CARNEA DE VITĂ – UN ”MUST HAVE” ÎN MENIUL ORICĂRUI RESTAURANT.
McDonald’s introduce în meniul său ouă bio de la Familia Toneli
Legea bacșișului, un model european aplicabil de astăzi și în România
Fondul de investiţii Transilvania Investments scoate la vânzare nouă hoteluri de pe litoral
Stradale continuă extinderea și deschide un restaurant la parterul proiectului de birouri U•Center
Turism: Majoritatea hotelurilor din România sunt de 3 stele (INS)
Ramada by Wyndham Slatina Parc a ales sistemele de apa CELLI
Nominalizează-ți bucătarul preferat pană pe 30 noiembrie
Schema HoReCa2: Înscrieri la ședința publică din 20 octombrie 2022, privind ajutoarele de stat
Flavours obține cea mai bună cifră de afaceri de până acum și extinde gama de experiențe și servicii
Johnnie Walker introduce pahare reutilizabile din plastic 100% reciclabil
Salon Gastronomic, Revino Gourmet Show, 8-9 octombrie
Hotelul Radisson Blu Aurum din Brașov se deschide în octombrie, după o investiție de 16,3 milioane €
Premier Hospitality: Investiţie românească în turismul din Hunedoara cu o valoare de 6,5 milioane €
Top Hospitality Culinary Conference - 1 octombrie, ora 10:00 la ROMAERO Baneasa
Noi reguli pentru fast-fooduri și restaurante.
PRESTIGIO EVENTS din Brasov si-a optimizat costurile cu apa minerala si plata cu 30%.SUSTENABILITATE
10 idei de marketing pentru Food Truck-uri
Mamaia se apropie de un grad de ocupare de 100% în acest weekend
Cel mai nou supererou de la Marvel Comics este un bucătar cu un Food Truck
Au fost anunțate juriile locale pentru competiția S.Pellegrino Young Chef Academy 2022-23