top of page
Ospitalitate, Scolala de bucatari, chef, culinary school, Horeca School, Bucatari, Bucuresti, Cofetari, Cursuri, restaurant, oferte de munca, job, ICEP, scoala, educatie, gastronomie, chefi la cutite, master chef, patiseri, patiserie,

Reguli noi în restaurante de miercuri, 15 martie. Ce trebuie să conțină meniurile
Noile reguli adoptate de autoritățile competente în domeniul protecției consumatorilor intră în vigoare de miercuri, 15 martie 2023,...

CELLI Romania - imbuteliere directa in locatie a apei filtrate, gata racita, plata si carbogazoasa
Industria ospitalitatii se bazeaza pe multe aspecte care trebuie luate in considerare pentru a oferi o experienta de calitate clientilor....


Distri Fresh International SRL lanseaza platforma de comenzi www.carne-online.ro
Miercuri 15 martie, Distri Fresh International SRL lanseaza cel mai provocator proiect al său din 2023, platforma de livrări online...


Grupul Trickshot deschide restaurante în Timișoara, Iași și Cluj, investind 2 mil. euro per locatie
Grupul Trickshot, un concept inovator ce imbina gastronomia de calitate si activitatile recreationale, isi propune sa isi extinda...


Gérard Pélisson, cofondatorul grupului Accor, a murit la vârsta de 91 de ani
Gérard Pélisson, cofondatorul grupului Accor, un gigant mondial din industria hotelieră, a incetat din viata la vârsta de 91 de ani "în...

Street Food Business Conference, editia a sasea
Odată cu începutul anului și anunțarea calendarului pentru evenimente, industria de Street Food își reia activitatea normală. Anticipăm...


Rezultate de exceptie la Global Chefs Challenge, Rimini, Italia
În perioada 19-21 februarie, Federatia Italiana de Bucatari (FIC) a fost gazda evenimentului "Global Chefs Challange - Europen Grand Prix...


ANBCT ROMANIA: Maestru în Arta Culinară - Curs și Examen în lunile Octombrie și Noiembrie 2023
Examenul pentru obținerea titlului de "Maestru în Arta Culinară" este un eveniment prestigios care va avea loc în luna noiembrie 2023, cu...


A XII-a editie a competitiei Arena Bucatarilor
A XII-a ediție a competiției Arena Bucătarilor: 24 de concurenți se confruntă pe 16 și 17 noiembrie pentru un loc pe podiumul...


Sustenabilitatea – tranzitia de la un trend al viitorului la o realitate stringenta a prezentului
Pe măsură ce consumatorii devin tot mai conștienți de mediu, tot mai multe companii și întreprinderi găsesc modalități de a-și reduce...


Premier Hospitality, primul operator hotelier independent din România pentru hotelurile Marriott
Luna trecută, Premier Hospitality a fost licențiată ca operator independent pentru hotelurile francizate sub brandurile grupului hotelier...


Idei de afaceri la cheie | Franciza South Burger: Cât te costă să deschizi un restaurant de burgeri
Pornit inițial ca un restaurant de cartier, în București, South Burger are în prezent șapte locații în Capitală și continuă să se...


CARNEA DE VITĂ – UN ”MUST HAVE” ÎN MENIUL ORICĂRUI RESTAURANT.
LA METRO GĂSEȘTI ACUM UN SORTIMENT EXTINS, CALITATE SUPERIOARĂ, FURNIZORI CERTIFICAȚI, TĂIETURI ȘI AMBALĂRI PROFESIONALE Îmbogățit anul...


McDonald’s introduce în meniul său ouă bio de la Familia Toneli
McDonald’s în România a introdus ouă bio în meniul său, astfel marcând o importantă premieră pentru piața restaurantelor cu servire...


Legea bacșișului, un model european aplicabil de astăzi și în România
București, 8 noiembrie 2022 – După 7 ani de la propunerea HORA cu privire la reglementarea bacșișului pe modelul european, mediul politic...


Fondul de investiţii Transilvania Investments scoate la vânzare nouă hoteluri de pe litoral
Nouă hoteluri din Eforie Sud şi Eforie Nord, precum şi alte active de pe litoralul românesc, vor fi scoase la licitaţie în perioada...


Stradale continuă extinderea și deschide un restaurant la parterul proiectului de birouri U•Center
Stradale, lanț de restaurante cu meniuri create de către Chef Foa, a închiriat o suprafață de 827 de metri pătrați în proiectul de...

Turism: Majoritatea hotelurilor din România sunt de 3 stele (INS)
În România erau, la 31 iulie, 9.120 structuri de primire turistică cu 367.400 locuri de cazare turistică, cele mai multe în Braşov,...

Ramada by Wyndham Slatina Parc a ales sistemele de apa CELLI
Ramada by Wyndham Slatina, fostul Hotel Parc deţinut de omul de afaceri local Constantin Goanţă, s-a deschis oficial, devenind al 14-lea...


Nominalizează-ți bucătarul preferat pană pe 30 noiembrie
Clienții postează despre experiența culinară trăită când ies la restaurant: își fac poză cu preparatul, dau tag locației, dar foarte rar...


Schema HoReCa2: Înscrieri la ședința publică din 20 octombrie 2022, privind ajutoarele de stat
Asociațiile patronale interesate de schema HoReCa2 se pot înscrie pentru a putea participa la o ședință publică ce va avea loc joi, 20...


Flavours obține cea mai bună cifră de afaceri de până acum și extinde gama de experiențe și servicii
Grupul Flavours obține anul acesta cea mai mare cifră de afaceri de până acum, peste 10 milioane de euro, dublând cifra de afaceri de...


Johnnie Walker introduce pahare reutilizabile din plastic 100% reciclabil
Johnnie Walker introduce pahare reutilizabile din plastic 100% reciclabil, pentru a acoperi 28 de evenimente muzicale din România Johnnie...


Salon Gastronomic, Revino Gourmet Show, 8-9 octombrie
Artizani din toată țara, dar nu numai, își dau întâlnire în acest weekend la salonul gastronomic Revino Gourmet Show, ce va avea loc la...
Top Hospitality Network Romania
tophospitality.ro

Chef Joseph Hadad la Top Culinary Trends 2015
Redă videoclipul
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Share
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Top Hospitality Videos
Toate categoriile
bottom of page