Când vor putea fi organizate din nou evenimente private în România
Ospitalitate, Scolala de bucatari, chef, culinary school, Horeca School, Bucatari, Bucuresti, Cofetari, Cursuri, restaurant, oferte de munca, job, ICEP, scoala, educatie, gastronomie, chefi la cutite, master chef, patiseri, patiserie,
Celebrul restaurant PESCĂRUȘ se extinde cu o nouă locație în București!
Lantul de restaurante Spartan deschide primul restaurant in Viena
Domaine DUMETRIER: investitii de 5,5 milioane de euro intr-un hotel, restaurant și spa.
Maison des Crepes lansează 4 noi restaurante în franciză
Schema de ajutor pentru HoReCa ar putea fi reluată în 2022, pentru afacerile afectate în acest an
Jerry’s Pizza investiție în valoare de 160.000 de euro în cea de-a doua unitate din Ploiești
Hotelul Intercontinental îşi schimbă numele. Acesta devine Grand Hotel Bucharest.
Liber la petreceri în noaptea de Revelion şi de Crăciun în restaurante
Industria Ospitalitatii: Vor fi create grupuri de lucru ministeriale pentru susținerea domeniului
Chef Cristian Serb este noul Executive Chef in cadrul hotelului Courtyard by Marriott Bucharest
Patronii de restaurante cer Guvernului să prelungească funcționarea localurilor în București
22-28 noiembrie 2021, Săptămâna Bucătăriei Italiene în Lume, ediția a VI-a
Swissôtel va fi cel mai înalt hotel din Bucureşti
Hagag Development Europe a cumpărat hotelul Susai din Predeal
ibis Styles va deschide primul hotel în Chișinău, Republica Moldova
Ioan Mătieș este noul General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Falimentul Industriei Ospitalității
Cât bacșis lasă românii la restaurant.
Schema HoReCa: Firmele primesc primele decizii de acceptare la finanțare, pentru granturi de 100%
Impactul certificatului verde in HoReCa: Vânzările au scăzut cu 40%
Sphera Group, administratorul KFC şi Pizza Hut în România, trece pe profit de 28 mil.
Piața restaurantelor vegane din România prinde contur
Târgul de Crăciun din Bucureşti se deschide pe 26 noiembrie, în Piaţa Universităţii.