top of page
Ospitalitate, Scolala de bucatari, chef, culinary school, Horeca School, Bucatari, Bucuresti, Cofetari, Cursuri, restaurant, oferte de munca, job, ICEP, scoala, educatie, gastronomie, chefi la cutite, master chef, patiseri, patiserie,


Hotelul Radisson Blu Aurum din Brașov se deschide în octombrie, după o investiție de 16,3 milioane €
După 34 de luni de lucrări ce au antrenat lunar o echipă de 250-400 de persoane, Radisson Blu Aurum își deschide porțile la Brașov pe 16...


Premier Hospitality: Investiţie românească în turismul din Hunedoara cu o valoare de 6,5 milioane €
Premier Hospitality, companie românească specializată în activitatea hotelieră, care oferă servicii de top, consultanţă, management...

Top Hospitality Culinary Conference - 1 octombrie, ora 10:00 la ROMAERO Baneasa
PROGRAMUL CONFERINTEI 10:00 Cafea de bun venit 10:30 PRIMUL PANEL: Temă de discuție - Educația culinară în România. Principalele școli...


Noi reguli pentru fast-fooduri și restaurante.
Noi reguli pentru fast-fooduri și restaurante. Din decembrie, vor trebui să informeze consumatorii despre tot ce pun în mâncare....


PRESTIGIO EVENTS din Brasov si-a optimizat costurile cu apa minerala si plata cu 30%.SUSTENABILITATE
Inovatia in materie de dispensere de apa, disponibila si in Romania prin CELLI Romania, presupune instalarea in locatie a unui sistem...


10 idei de marketing pentru Food Truck-uri
Sunt de ceva timp in Street food-ul din Romania ca sa imi dau seama care sunt principalele moduri prin care sa imi promovez eficient food...

Mamaia se apropie de un grad de ocupare de 100% în acest weekend
Urmează un weekend prielnic pentru stațiunea Mamaia, asta după ce în ultima perioadă numărul turiștilor a scăzut simțitor. Mamaia se...


Cel mai nou supererou de la Marvel Comics este un bucătar cu un Food Truck
În T.E.S.S.T. Kitchen, Anna Ameyama este un bucătar de lux care decide să se lanseze pe cont propriu cu un food truck. Cu toate acestea,...

Au fost anunțate juriile locale pentru competiția S.Pellegrino Young Chef Academy 2022-23
După succesul incredibil de anul trecut, ne apropiem deja de finala regională a concursului S.Pellegrino Young Chef Academy Competition...


Grupul City Grill are în plan reabilitarea brandului istoric Cerbul Carpatin din orasul Brasov.
Dragoş Petrescu, proprietarul grupului de restaurante City Grill, a confirmat informațiile potrivit cărora a preluat restaurantul Cerbul...


Mese în Metaverse: Viitorul mesei digitale
Intrați într-un restaurant și, înainte de a trece de hol pentru a ajunge la masă, o cameră vă scanează fața și corpul și transmite toate...

Oamenii de știință au cultivat trufe albe pentru prima dată
După zeci de ani de încercări eșuate, oamenii de știință din Franța au dezvăluit că au reușit, în sfârșit, să cultive trufe albe....


De ce s-a prăbușit turismul pe plajele din Bulgaria
De ce s-a prăbușit turismul pe plajele din Bulgaria: războiul din Ucraina, numărul de infectări a crescut vertiginos, inflația,...


BOCUSE D'OR - Echipa Danemarcei câștigă Bocuse d'Or Europe 2022
Echipa Danemarcei a câștigat medalia de aur la Bocuse d'Or Europe 2022 pentru combinația de farfurii și platouri, cu cartofi și,...

Solutii profitabile si ecologice pentru servirea apei in locatia voastra.
Flavian Dobre este propietarul restaurantului Taste OnSet, care se afla in incinta studiourilor Buftea, unde se filmeaza productii mari...

Maria Drăgulin, Director de Dezvoltare Hotelieră al Accor
Maria Drăgulin este numită de Accor în funcția de Director of Hotel Development pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă....


TREND in turism - Eliminarea plasticului de unica folosinta este o directie clara pentru HoReCa!
Turismul durabil/sustenabil nu este doar o tendință în creștere a turismului global. Conștiința ecologică devine, de asemenea, rapid o...


Alianța pentru Turism solicită autorităților ridicarea restricțiilor începând cu luna martie
Românii și turismul au nevoie de relaxare! Alianța pentru Turism, solicită autorităților ridicarea restricțiilor începând cu luna martie....


S-a deschis un nou restaurant Maison des Crêpes în București
S-a deschis un nou restaurant Maison des Crêpes în București, în Mall Băneasa. Anunțul a fost făcut de Dragoș Petrescu, fondator City...


DoubleTree by Hilton se extinde în Europa cu șase noi hoteluri
Hilton (NYSE: HLT) a confirmat astăzi extinderea semnificativă a portofoliului DoubleTree by Hilton, anunțând șase noi hoteluri europene...


Ajutor de stat pentru 8.300 de firme din HoReCa
400 de milioane de euro au primit în ultimele două luni, ca ajutor de la stat, firmele din industria ospitalieră, iar schema de finanțare...


Incep inscrierile la "S.Pellegrino Young Chef 2019-2020"
Academia S.Pellegrino Young Chef este o comunitate în care tineri chefi, talentați și pasionați, au oportunitatea sa cunoasca si sa...


APT propune anularea impozitului specific pentru HoReCa pe întregul an 2022
Alianţa pentru Turism (APT) propune anularea impozitului specific pentru contribuabilii din domeniul HoReCa, pe întregul an 2022, şi...


ANBCT Romania a devenit membra APT.
Asociatia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism - România este, incepand din data de 01.02.2022, membra a Alianței pentru...
Top Hospitality Network Romania
tophospitality.ro

Chef Joseph Hadad la Top Culinary Trends 2015
Redă videoclipul
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Share
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Top Hospitality Videos
Toate categoriile
bottom of page