top of page
Ospitalitate, Scolala de bucatari, chef, culinary school, Horeca School, Bucatari, Bucuresti, Cofetari, Cursuri, restaurant, oferte de munca, job, ICEP, scoala, educatie, gastronomie, chefi la cutite, master chef, patiseri, patiserie,


Chef Cezar Predescu a lansat un nou restaurant pe scena gastronomică a Bucureştiului.
„Suntem amplasaţi în cartierul Primăverii, în nordul Bucureştiului. Avem două intrări, cea din strada Herăstrău numărul 4, şi cea din...


Performantă românească: Brânza Horezu a primit medalia de bronz la World Cheese Awards!
Brânza Horezu, produsa de catre firma romaneasca Five Continents Group SRL din Botosani, a primit medalia de bronz la World Cheese...


Flaviu Mureșan este noul Head Chef al restaurantului Blank din cardul Hotelului Marmorosch
Hotelul Marmorosch Bucharest, Autograph Collection anunță lansarea oficială a restaurantului Blank, care-și va primi oaspeții începând cu...


FPTR cere viitoarei coaliţii de guvernare impozitarea bacsisului
Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc propune fiscalizarea tips-ului începând cu 1 ianuarie 2022 şi impozitarea cu 10% din 1...


Lucrările de reabilitare la Aeroportul Băneasa au fost finalizate
Renovarea Aeroportului Băneasa a fost finalizată în proporție de 96%, anunță CNAB într-o informare recent. Inedit este faptul că acesta...


Olympus introduce prima sticlă de lapte r-PET, cu pâna la 35% plastic reciclat, 100% reciclabilă
București, 10 noiembrie 2021 – Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate de pe piața locală, aniversează zece ani de la...


Incompetența Guvernului României asfixiază afacerile din Ho.Re.Ca.!
Daca este sa comparam initiativele pe programe de suport, din alte tari, destinate IMM-urilor aflate in dificultate pe perioada...


Un nou hotel Double Tree by Hilton de 150 de camere va fi deschis la Braşov în 2023.
Un nou hotel Double Tree by Hilton de 150 de camere va fi deschis la Braşov în 2023. Investiţia este de 21 mil. euro. Un nou hotel din...


Industria ospitalităţii: Ritmul de analiză a dosarelor pentru ajutorul de la stat este prea lent.
Industria ospitalităţii: Ritmul de analiză a dosarelor pentru ajutorul de la stat este prea lent. Jumătate din firme ar putea înceta...


ANA Hotels investeşte 30 milioane euro în renovarea Athenee Palace Hilton
Prima etapă a investiţiei a fost finalizată • Copos: "În 30 iunie 2022, Athenee Palace Hilton va fi un hotel total nou" Reprezentanţii...

ANBCT Romania va organiza "Saptamana Educatiei Culinare" intre 24 si 30 ianuarie 2022.
In perioada 24 - 30 Ianuarie 2022, ANBCT Romania va organiza evenimentul culinar-educational "Saptamana Educatiei Culinare", un eveniment...


Dezastru in Sectorul HoReCa: scadere de 77% a profitabilitatii, in anul 2020
Măsurile de subvenţionare şi salvare a companiilor le-au ajutat pe acestea în 2020 să depăşească un an cu provocări fără precedent, dar...


10.000 de angajați aduși din Asia muncesc deja în restaurantele și hotelurile din România.
10.000 de angajați aduși din Asia muncesc deja în restaurantele și hotelurile din România, și e bătaie și pe ei! Problemele de acum ale...


Preotu, Le Manoir: Cele mai bune investiţii se fac în criză.
♦ Antreprenorul deţine magazinele Comtesse du Barry, restaurantul Le Bistrot Francais, o afacere de distribuţie de vinuri şi un butic...

Americanii de la Popeyes vor 90 de localuri în franciză şi se vor bate cu McDonald’s şi KFC.
Un nou lanţ de restaurante fast-food. Americanii de la Popeyes vor 90 de localuri în franciză şi se vor bate cu McDonald’s şi KFC pe...

Good Morning America a transmis in direct de la Castelul Bran
Celebra emisiune matinala "Good Morning America" de la postul ABC a transmis, in direct, un reportaj de la Castelul Bran, cu ocayia...


TED’S COFFEE se extinde în clădirea One Tower și ajunge la o rețea de 47 de cafenele.
Lanțul de cafenele TED’S COFFEE CO anunță deschiderea unei noi locații la parterul clădirii One Tower, parte a proiectului...


Unitățile HoReCa vor funcționa până la 50% din capacitate, până la ora 21
Comitetul Național pentru Situații de urgență (CNSU) a decis astăzi, 22 octombrie 2021, noile măsuri restrictive, ce urmează să fie...


FIHR: Restricţiile ne duc din nou la un nivel de activitate redus cu circa 70-75% faţă de 2019
Noile restricţii în vigoare de luni vor afecta masiv industria ospitalităţii şi vor duce la un nivel de activitate redus, susţin...


Sissoko Sidia, fost concurent la Masterchef România, a murit
Sissoko Sidia, concurent în primul sezon MasterChef România, a murit! Simpaticul și totodată foarte îndrăgitul bucătar a fost găsit fără...


Maraton de gastronomie Arena Bucătarilor 2021 în beneficiul persoanelor aflate în dificultate.
Selgros Cash & Carry donează peste 2.000 de meniuri gătite de chefi de renume către persoane şi familii aflate în dificultate din județul...


Valul 4: Impunerea verificării certificatului digital pentru covid la recepţiile hotelurilor
Impunerea de către autorităţi a verificării certificatului digital pentru covid la recepţiile hotelurilor va fi o măsură inevitabilă în...


Patronatul HoReCa: Prețurile la restaurante vor fi majorate, iar meniurile vor fi schimbate
Majoritatea restaurantelor pregătesc majorări de prețuri până la finele anului, dar și schimbări de meniuri. 62% dintre proprietarii de...


Castigatorii Cupei Carpatilor in Arta Culinara, 28 Iunie, Brasov.
In data de 28 Iunie, la Kronwell Hotel in orasul Brasov, s-a desfasurat prima editie a Cupei Carpatilor in Arta Culinara, eveniment...
Top Hospitality Network Romania
tophospitality.ro

Chef Joseph Hadad la Top Culinary Trends 2015
Redă videoclipul
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Share
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Top Hospitality Videos
Toate categoriile
bottom of page