Chef Cezar Predescu a lansat un nou restaurant pe scena gastronomică a Bucureştiului.
Ospitalitate, Scolala de bucatari, chef, culinary school, Horeca School, Bucatari, Bucuresti, Cofetari, Cursuri, restaurant, oferte de munca, job, ICEP, scoala, educatie, gastronomie, chefi la cutite, master chef, patiseri, patiserie,
Performantă românească: Brânza Horezu a primit medalia de bronz la World Cheese Awards!
Flaviu Mureșan este noul Head Chef al restaurantului Blank din cardul Hotelului Marmorosch
FPTR cere viitoarei coaliţii de guvernare impozitarea bacsisului
Lucrările de reabilitare la Aeroportul Băneasa au fost finalizate
Olympus introduce prima sticlă de lapte r-PET, cu pâna la 35% plastic reciclat, 100% reciclabilă
Incompetența Guvernului României asfixiază afacerile din Ho.Re.Ca.!
Un nou hotel Double Tree by Hilton de 150 de camere va fi deschis la Braşov în 2023.
Industria ospitalităţii: Ritmul de analiză a dosarelor pentru ajutorul de la stat este prea lent.
ANA Hotels investeşte 30 milioane euro în renovarea Athenee Palace Hilton
ANBCT Romania va organiza "Saptamana Educatiei Culinare" intre 24 si 30 ianuarie 2022.
Dezastru in Sectorul HoReCa: scadere de 77% a profitabilitatii, in anul 2020
10.000 de angajați aduși din Asia muncesc deja în restaurantele și hotelurile din România.
Preotu, Le Manoir: Cele mai bune investiţii se fac în criză.
Americanii de la Popeyes vor 90 de localuri în franciză şi se vor bate cu McDonald’s şi KFC.
Good Morning America a transmis in direct de la Castelul Bran
TED’S COFFEE se extinde în clădirea One Tower și ajunge la o rețea de 47 de cafenele.
Unitățile HoReCa vor funcționa până la 50% din capacitate, până la ora 21
FIHR: Restricţiile ne duc din nou la un nivel de activitate redus cu circa 70-75% faţă de 2019
Sissoko Sidia, fost concurent la Masterchef România, a murit
Maraton de gastronomie Arena Bucătarilor 2021 în beneficiul persoanelor aflate în dificultate.
Valul 4: Impunerea verificării certificatului digital pentru covid la recepţiile hotelurilor
Patronatul HoReCa: Prețurile la restaurante vor fi majorate, iar meniurile vor fi schimbate
Castigatorii Cupei Carpatilor in Arta Culinara, 28 Iunie, Brasov.